Robert Downey Jr. s-a accidentat în timpul filmărilor pentru "Iron Man 3"

Actorul american Robert Downey Jr. s-a accidentat la gleznă în timpul unei cascadorii pe care o realiza pe platoul unde se filmează lungmetrajul "Iron Man 3".

267 afișări
Imaginea articolului Robert Downey Jr. s-a accidentat în timpul filmărilor pentru "Iron Man 3"

Robert Downey Jr. s-a accidentat în timpul filmărilor pentru "Iron Man 3" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Starul american filma o scenă pentru această peliculă, iar accidentarea sa i-a determinat pe producători să oprească filmările până la însănătoşirea actorului, informează contactmusic.com.

"Robert Downey Jr. s-a accidentat la gleznă pe platoul unde se filmează «Iron Man 3», în localitatea Wilmington din statul Carolina de Nord, în timp ce realiza o cascadorie. Din acest motiv, va exista o scurtă amânare în programul filmărilor, până când el se va însănătoşi", se afirmă în comunicatul emis miercuri de reprezentanţii companiei Marvel Studios.

Filmul "Iron Man 3", care îi mai are în distribuţie pe Gwyneth Paltrow, Don Cheadle şi Guy Pearce, va fi lansat pe marile ecrane nord-americane în mai 2013.

Primele două filme din această franciză de succes - "Iron Man - Omul de oţel" (2008) şi "Iron Man 2 - Omul de oţel 2" (2010) -, regizate de Jon Favreau, au obţinut încasări de peste 1,2 miliarde de dolari pe plan mondial.

Robert Downey Jr. este considerat unul dintre cei mai talentaţi actori ai generaţiei sale şi a primit două nominalizări la Oscar, pentru rolul principal din "Chaplin", în 1992, şi pentru cel secundar din "Furtună tropicală" în 2009. Starul american a impresionat publicul şi criticii de cinema cu rolurile din "Air America", "Născuţi asasini", "The Outsider", "Săruturi şi focuri de armă/ Kiss Kiss Bang Bang", "Noapte bună şi noroc!/ Good Night, and Good Luck", "Incredibilul Hulk", cele două pelicule din seria "Sherlock Holmes" şi filmul SF "Răzbunătorii/ The Avengers".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici