Robert Pattinson ar putea juca în continuarea filmului "The Hunger Games"

Actorul britanic Robert Pattinson a fost contactat de reprezentanţii studiourilor Lionsgate şi ar putea juca în continuarea peliculei "Jocurile foamei/ The Hunger Games", intitulată "Catching Fire", relatează site-ul revistei New Musical Express.

322 afișări
Imaginea articolului Robert Pattinson ar putea juca în continuarea filmului "The Hunger Games"

Robert Pattinson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit presei americane, compania Lionsgate îşi doreşte foarte mult ca Pattinson, starul francizei "Amurg/ Twilight", să joace în noul proiect rolul Finnick Odair, câştigătorul unei runde precedente din jocurile descrise în "The Hunger Games".

Studiourile Lionsgate au refuzat să confirme sau să infirme această informaţie.

"La fel ca şi cazul primului film («The Hunger Games», n.r.), nu vom confirma, nu vom nega şi nici nu vom comenta zvonurile despre distribuţia acestei pelicule. Vom face anunţul oficial atunci când vom avea o distribuţie de anunţat", au spus reprezentanţii companiei Lionsgate pentru Huffington Post.

Filmările pentru lungmetrajul "The Hunger Games: Catching Fire" vor debuta în toamna acestui an, iar filmul va ajunge pe marile ecrane în 2013.

Noua peliculă va fi regizată de Francis Lawrence, după ce Gary Ross, regizorul filmului original, a renunţat la acest proiect.

Lungmetrajul "The Hunger Games" a obţinut încasări de 636,6 milioane de dolari pe plan mondial.

Robert Pattinson a încheiat deja filmările pentru ultimul film din seria "Twilight", care va fi lansat pe marile ecrane pe 16 noiembrie. După rolul din această franciză, actorul britanic a putut fi văzut în alte două pelicule lansate recent: "Apă pentru elefanţi/ Water for Elephants" (2011) şi "Bel Ami" (2012).

Cel mai recent film al actorului britanic este "Cosmopolis", regizat de David Cronenberg, care a avut premiera în urmă cu câteva zile la Festivalul de Film de la Cannes.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici