Robert Pattinson, noua imagine a parfumurilor bărbăteşti Christian Dior

Actorul britanic Robert Pattinson va fi noua imagine pentru parfumurile bărbăteşti Christian Dior, a anunţat, miercuri, casa de modă, printr-un comunicat de presă.

440 afișări
Imaginea articolului Robert Pattinson, noua imagine a parfumurilor bărbăteşti Christian Dior

Robert Pattinson (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

După multe luni în care au existat zvonuri potrivit cărora actorul britanic ar fi semnat un contract pentru promovarea parfumurilor Dior, casa de modă a anunţat, miercuri, că Robert Pattinson este noua imagine pentru parfumurile bărbăteşti, informează accesshollywood.com.

"Casa Dior este încântată să anunţe că actorul Robert Pattison este noua imagine pentru parfumurile bărbăteşti Dior", au declarat reprezentanţii casei de modă, într-un comunicat.

"El şi-a arătat talentul de actor alegând filme cu tematici variate, precum «Aminteşte-ţi de mine/ Remember me», de Allen Coulter, «Apă pentru elefanţi/ Water for Elephants", de Francis Lawrence, în care a jucat alături de Reese Witherspoon, dar şi prin interpretarea faimosului personaj al lui Maupassant, Bel-Ami", a mai precizat casa de modă.

Totodată, Dior nu a menţionat niciunul dintre cele cinci filme din seria "Saga Amurg/ The Twilight Saga" în care actorul a jucat.

În octombrie, cei de la E! News scriau că Robert Pattinson a semnat un contract pe trei ani cu Christian Dior, pentru o sumă de aproximativ 12 milioane de dolari.

Jude Law, Natalie Portman şi Charlize Theron sunt câteva dintre starurile care au fost imaginea parfumurilor Dior.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici