Robert Pattinson şi Kristen Stewart, surprinşi în ipostaze romantice. Cum au apărut pozele - FOTO

Imagini cu protagoniştii francizei "Twilight", Robert Pattinson şi Kristen Stewart, din nou împreună au făcut înconjurul presei internaţionale.

8033 afișări
Imaginea articolului Robert Pattinson şi Kristen Stewart, surprinşi în ipostaze romantice. Cum au apărut pozele - FOTO

Robert Pattinson şi Kristen Stewart (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pozele nu îi vor linişti însă pe fanii celor doi actori din "Twilight" care şi-ar fi dorit ca cei doi să se împace, relatează dailymail.co.uk.

Fotografiile au fost realizate în timpul filmărilor la noua peliculă din seria "Twilight", "Breaking Dawn 2", şi îi surprinde pe Edward (Robert Pattinson) şi pe Bella (Kristen Stewart) foarte apropiaţi unul de celălalt şi îndrăgostiţi.

Este posibil ca fanii să aibă pentru ultima oară ocazia de a-i vedea aşa, odată cu apariţia în cinematografe a lui "Breaking Dawn 2".

Robert Pattinson şi Kristen Stewart s-au despărţit după ce actriţa l-a înşelat pe colegul său de platou din "Twilight" cu regizorul britanic Rupert Sanders. Pattinson a declarat recent, vorbind despre separarea de Kristen Stewart, că despărţirea de persoana iubită este ca "sfârşitul lumii".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici