Robert Pattinson după separarea de Kristen Stewart: Despărţirea te face să te simţi ca şi cum ar fi sfârşitul lumii

Actorul britanic Robert Pattinson spune că despărţirea de persoana iubită este ca "sfârşitul lumii", în condiţiile în care el a trăit-o recent, după infidelitatea partenerei sale, Kristen Stewart.

2789 afișări
Imaginea articolului Robert Pattinson după separarea de Kristen Stewart: Despărţirea te face să te simţi ca şi cum ar fi sfârşitul lumii

Robert Pattinson supă separarea de Kristen Stewart: Despărţirea te face să te simţi ca şi cum ar fi sfârşitul lumii (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Starul britanic a apărut pentru prima dată în public, după scandalul provocat de infidelitatea partenerei lui de viaţă Kristen Stewart, în emisiunea "The Daily Show", luni, la New York, informează contactmusic.com.

Jon Stewart, prezentatorul emisiunii, i-a oferit actorului o cutie cu îngheţată pentru a-l înveseli puţin, glumind: "Suntem ca două fete care vorbesc despre despărţire".

Deşi Pattinson a refuzat orice discuţie despre problemele recente din viaţa lui personală, el a spus totuşi că pentru tinerii care trec printr-o despărţire, aceasta este ca şi cum ar fi venit "sfârşitul lumii".

"Chiar aşa este", a adăugat actorul, declanşând un cor de exclamaţii de compasiune din partea publicului.

După acest interviu, Robert Pattinson a păşit pe covorul roşu desfăşurat la Museum of Modern Art din New York, unde a avut premiera celui mai recent film al său, "Cosmopolis".

După despărţirea de Kristen Stewart, starul britanic, în vârstă de 26 de ani, a trăit retras, departe de luminile reflectoarelor, în vila pe care actriţa Reese Witherspoon, care i-a fost colegă de platou în "Apă pentru elefanţi", o deţine în Ojai (California).

Potrivit presei americane, Pattinson a fost devastat de declaraţia prin care Kristen a recunoscut că l-a înşelat cu regizorul filmului "Albă ca Zăpada şi Războinicul Vânător/ Snow White and the Huntsman", Rupert Sanders.

Atât actriţa în vârstă de 22 de ani, cât şi Ruper Sanders, care este căsătorit, au dat publicităţii comunicate de presă în care şi-au prezentat scuze publice.

Actorii Robert Pattinson şi Kristen Stewart, interpreţii personajelor Edward Cullen şi Bella Swan din filmele francizei "Amurg/ Twilight", care aveau o relaţie de lungă durată, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare, au decis să se mute oficial împreună, anul acesta.

Ulterior, relaţia dintre cei doi a fost puternic zguduită de apariţia în presă a unor articole potrivit cărora Kristen Stewart a avut o legătură amoroasă de scurtă durată cu regizorul Rupert Sanders.

Regizorul britanic Rupert Sanders este căsătorit cu modelul Liberty Ross. Cuplul are doi copii - Skyla şi Tennyson.

Primele patru lungmetraje din franciza de succes "Twilight" - "Amurg", de Catherine Hardwicke, "Saga Amurg: Lună Nouă", în regia lui Chris Weitz, "Saga Amurg: Eclipsa", de David Slade, şi "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea I", de Bill Condon - au obţinut împreună încasări de 2,5 miliarde de dolari. Ultimul film din serie, intitulat "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II", va fi lansat pe marile ecrane pe 16 noiembrie 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici