Ultimul film din seria "Twilight" va avea un final diferit de cel al cărţii după care a fost produs

Ultimul film din seria "Amurg/ Twilight", intitulat "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II", va avea un final diferit de cel al romanului pe baza căruia a fost realizat.

15181 afișări
Imaginea articolului Ultimul film din seria "Twilight" va avea un final diferit de cel al cărţii după care a fost produs

Ultimul film din seria "Twilight" va avea un final diferit de cel al cărţii după care a fost produs (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Filmul "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II", adaptarea cinematografică a ultimului roman din seria "Twilight" scrisă de Stephanie Meyer, va fi lansat pe marile ecrane româneşti pe 16 noiembrie, informează lefigaro.fr.

Potrivit revistei Entertainment Weekly, Melissa Rosenberg, scenarista filmului, a imaginat un alt final pentru această peliculă, diferit de cel din carte, cu ajutorul romancierei Stephenie Meyer.

Într-un interviu acordat aceleiaşi publicaţii, Robert Pattinson s-a declarat surprins de felul în care se vor încheia pe marele ecran aventurile personajelor din "Twilight" - Bella (Kristen Stewart), Edward (Robert Pattinson) şi Jacob (Taylor Lautner).

"Când am citit scenariul, am sărit brusc în sus. A trebuit să recitesc ultimele pagini. Noul deznodământ face dreptate celui din carte", a declarat actorul britanic, preferând să păstreze suspansul.

"Scenariul a fost scris în mod sigur de cineva care are mult respect pentru această serie de romane", a spus şi Kristen Stewart.

Săptămâna trecută, regizorul Bill Condon ceruse, prin intermediul aceleiaşi publicaţii, fanilor francizei "Twilight" să respecte viaţa privată a actorilor Kristen Stewart şi Robert Pattinson. Într-o perioadă în care presa continuă să publice articole despre aventura actriţei americane cu regizorul Rupert Sanders, Bill Condon a ţinut să reamintească spectatorilor faptul că există o linie foarte clară între rolurile actorilor de pe marile ecrane şi vieţile personale ale acestora.

La sfârşitul lunii iulie, Kristen Stewart a transmis o declaraţie publică în care şi-a cerut scuze că l-a înşelat pe Robert Pattinson, cu care are o relaţie de trei ani.

Aventura actriţei americane cu Rupert Sanders, regizorul cu care a colaborat la filmul "Albă ca Zăpada şi Războinicul Vânător/ Snow White and the Huntsman", a avut loc cu puţin timp în urmă, a precizat o sursă citată de people.com.

Regizorul britanic Rupert Sanders este căsătorit cu modelul Liberty Ross. Cuplul are doi copii - Skyla şi Tennyson.

Stewart şi Pattinson au apărut împreună, recent, la Comic-Con 2012 şi păreau fericiţi împreună. Ei au făcut şi câteva glume cu această ocazie, vorbindu-le jurnaliştilor despre scenele de dragoste pe care le-au filmat pentru seria "Amurg/ Twilight".

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare de la seria "Amurg", care prezintă povestea unei tinere, Bella Swan, interpretată de Kristen Stewart, care se îndrăgosteşte de vampirul Edward Cullen, interpretat de actorul britanic Robert Pattinson, într-o lume în care vampirii şi vârcolacii trăiesc printre oamenii obişnuiţi.

Primele patru lungmetraje din franciza de succes "Twilight" - "Amurg", de Catherine Hardwicke, "Saga Amurg: Lună Nouă", în regia lui Chris Weitz, "Saga Amurg: Eclipsa", de David Slade, şi "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea I", de Bill Condon - au obţinut împreună încasări de 2,5 miliarde de dolari. Ultimul film din serie, intitulat "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II", va fi lansat pe marile ecrane pe 16 noiembrie 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici