Robin Gibb a fost anchetat de FBI pentru că şi-ar fi ameninţat soţia cu moartea

Robin Gibb, membru al grupului Bee Gees, a fost anchetat de FBI, potrivit unor surse, după ce starul britanic ar fi spus că a angajat un asasin profesionist pentru a o ucide pe fosta lui soţie, informează site-ul revistei New Musical Express.

333 afișări
Imaginea articolului Robin Gibb a fost anchetat de FBI pentru că şi-ar fi ameninţat soţia cu moartea

Robin Gibb (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit tabloidului Daily Mail, Robin Gibb, care a murit pe 20 mai, la vârsta de 62 de ani, după o îndelungată luptă cu cancerul hepatic şi de colon, a fost anchetat de autorităţile americane după ce ar fi ameninţat-o cu moartea pe fosta lui soţie Molly Hullis, în anul 1980.

Telegrama despre care se spune că Robin Gibb ar fi trimis-o firmei de avocatură Haymon & Waitersm, care o apăra pe Molly Hullis în procesul de divorţ, conţine următorul pasaj: "V-am avertizat de mai multe ori. Situaţia a devenit acum foarte serioasă. Nimeni nu mă calcă în picioare. M-am săturat. Am angajat un asasin profesionist. De acum e doar o chestiune de timp".

Nu se ştie dacă ameninţările lui Gibb erau reale sau dacă aveau un sâmbure de adevăr în ele, însă FBI a încetat să mai ancheteze cazul după ce Molly Hullis şi avocaţii ei au decis să nu depună plângere în justiţie.

Divorţul celor doi a fost finalizat în 1980, iar Robin Gibb s-a căsătorit apoi în 1985 cu artista şi scriitoarea Dwina Murphy Gibb.

Grupul Bee Gees, alcătuit din fraţii Barry, Maurice şi Robin Gibb, a atins culmi greu de egalat în universul muzicii pop din anii '70 cu piese precum "How Deep Is Your Love", "Stayin' Alive" şi "Night Fever".

Albumele grupului Bee Gees s-au vândut în peste 200 de milioane de copii pe plan mondial.

Grupul Bee Gees, fondat în 1958, a fost compus din gemenii Robin şi Maurice (decedat în 2003) şi fratele lor mai mare Barry, singurul supravieţuitor al grupului, care are acum vârsta de 66 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici