Robin Williams a pierdut un proces de şase milioane de dolari

Actorul Robin Williams a pierdut un proces de şase milioane de dolari, pe care l-a intentat unei case de producţie, pe motiv că reprezentanţii acesteia nu l-ar fi distribuit într-un film pentru care îşi dăduse acordul.

29 afișări
Imaginea articolului Robin Williams a pierdut un proces de şase milioane de dolari

Robin Williams a pierdut un proces de şase milioane de dolari (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Compania care îl reprezintă pe Williams, Fiat Risus, a dat în judecată compania Gold Circle Films, în octombrie 2008, la Los Angeles, pe motiv că aceştia l-ar fi angajat să joace într-un film care, iniţial, se numea "A Couple of Dicks" şi ulterior s-a intitulat "Cop Out".

În cele din urmă, Warner Bros. a realizat filmul cu Bruce Willis şi Tracy Morgan în rolurile principale, iar pelicula va avea premiera pe 26 februarie.

În replică, Gold Circle susţine că nu a încheiat niciun contract cu Robin Williams şi a prezentat drept dovadă un e-mail al directorului executiv al companiei în care acesta îi spunea actorului că nu este de acord cu toate condiţiile impuse de acesta. Din acest motiv, judecătoarea căreia i s-a încredinţat cazul a decis că Gold Circle are dreptate.

"Este păcat că avocaţii lui Robin Williams au continuat acest proces, care nu trebuia să fie deschis", a declarat avocatul Gold Circle, Michael Holtz. "Întotdeauna am crezut că acesta nu este un caz solid, iar instanţa a fost de acord. Vom cere plata cheltuielilor de judecată", a mai spus acesta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici