Rod Stewart şi-a plimbat nepoata prin Beverly Hills. Cum arată cântăreţul la 68 de ani - FOTO

Rod Stewart pare că nu vrea să îmbătrânească. La 68 de ani, se menţine într-o formă fizică deosebită.

2840 afișări
Imaginea articolului Rod Stewart şi-a plimbat nepoata prin Beverly Hills. Cum arată cântăreţul la 68 de ani - FOTO

Rod Stewart (Imagine: Hepta)

Rod Stewart a împlinit 68 de ani pe 10 ianuarie. Cu toate acestea, cântăreţul nu lasă deloc să se vadă vârsta sa înaintată.

El a fost surprins în oraş, în Beverly Hills, alături de fiica sa Kimberly (33 de ani) şi de nepoata sa Delilah, informează dailymail.co.uk.

Îmbrăcat elegant, la sacou şi cămaşă, celebrul cântăreţ şi-a plimbat nepoata, care se afla în cărucior.

Rod Stewart are opt copii şi o singură nepoată.

Cântăreţul britanic Rod Stewart a mărturisit, la sfârşitul lunii octombrie a anului trecut, într-un interviu, că a consumat cocaină, el şi Ronnie Wood, fostul său coleg din trupa Faces, obişnuind să folosească supozitoare cu acest drog pentru a nu-şi distruge nasul.

Rod a precizat atunci că niciodată nu a fost dependent de cocaină. "N-am fost niciodată la dezintoxicare. Familia şi relaţiile mele nu au fost afectate. Eram doar un consumator social", a declarat acesta.

În vârstă de 67 de ani, Rod Stewart este cunoscut pentru numeroase hituri, inclusiv pentru "Do You Think I'm Sexy?" şi "Maggie May". El este unul dintre cei mai bine plătiţi artişti din lume. Turneul susţinut de veteranul muzicii britanice în 2007 l-a plasat pe acesta pe locul al şaptelea în topul celor mai profitabile serii de concerte ale anului respectiv, cu încasări de 49 de milioane de dolari.

Volumul său de memorii, publicat la editura Random House, prezintă, printre altele, lupta artistului cu cancerul de tiroidă şi realizările sale artistice, dar şi diverse aspecte din perioada în care a colaborat cu The Jeff Beck Group şi cu trupa The Faces.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici