Rod Stewart speră să intre în curând în clubul tăticilor cu opt copii

Cântăreţul britanic Rod Stewart a declarat recent că speră să intre în curând în "clubul tăticilor cu opt copii", din care fac parte şi Mel Gibson şi Jon Gosselin, informează accesshollywood.com.

14 afișări
Imaginea articolului Rod Stewart speră să intre în curând în clubul tăticilor cu opt copii

Rod Stewart speră să intre în curând în clubul tăticilor cu opt copii (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În vârstă de 64 de ani, cântăreţul britanic a declarat că speră să aibă în curând cel de-al optulea copil, cu cea de-a treia lui soţie, Penny Lancaster, în vârstă de 38 de ani.

"Da, încercăm - de fapt, am încercat chiar în noaptea trecută! Încă unul (un copil - n.r.) şi apoi închidem prăvălia", a declarat Rod Stewart, marţi, pentru postul britanic GMTV.

Cuplul are deja un fiu în vârstă de patru ani, Alastair, de care Rod Stewart se declară foarte ataşat: "Pentru moment, e un copil atât de dulce".

Rod Stewart - Do you think I'm sexy?

Cântăreţul britanic a mai fost căsătorit cu Alana Hamilton şi cu modelul Rachel Hunter.

Rod Stewart este cunoscut pentru numeroase hituri, inclusiv pentru "Do You Think I'm Sexy?" şi "Maggie May". El este unul dintre cei mai bine plătiţi artişti din lume. Turneul susţinut de veteranul muzicii britanice în 2007 l-a plasat pe acesta pe locul şapte în topul celor mai profitabile serii de concerte ale anului respectiv, cu încasări de 49 de milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici