Rod Stewart va deveni tată pentru a opta oară

Cântăreţul britanic Rod Stewart a anunţat că va deveni tată pentru a opta oară, soţia sa, Penny Lancaster, fiind însărcinată, informează people.com.

36 afișări
Imaginea articolului Rod Stewart va deveni tată pentru a opta oară

Rod Stewart va deveni tată pentru a opta oară (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Suntem încântaţi de faptul că vom putea să îi spunem micuţului Alastair că va fi fratele mai mare al unui bebeluş, care va veni pe lume cu puţin timp înainte de cea de-a 40-a aniversare a mamei lui", se afirmă în comunicatul emis de cuplul Rod Stewart - Penny Lancaster.

Rod Stewart, în vârstă de 65 de ani, are şase copii din relaţii anterioare şi un fiu în vârstă de patru ani, Alastair, cu soţia sa, Penny Lancaster, în vârstă de 39 de ani.

Potrivit comunicatului emis de muzician, Stewart recunoaşte doar cinci copii din relaţiile anterioare - Kimberly, în vârstă de 30 de ani, Sean, în vârstă de 29 de ani, născuţi de Alana Hamilton, Ruby, în vârstă de 23 de ani, născută de Kelly Emberg, Renee, în vârstă de 18 ani, şi Liam, în vârstă de 15 ani, născuţi de Rachel Hunter. Însă, Stewart mai este tatăl lui Sarah Thubron Streeter, fiica lui Susannah Boffey, în prezent în vârstă de 46 de ani, care a fost dată spre adopţie.

Muzicianul britanic nu a precizat dacă următorul său copil va fi fetiţă sau băiat, spunând însă că îl va încuraja să joace fotbal.

Rod Stewart şi Penny Lancaster s-au căsătorit în oraşul italian Portofino în anul 2007.

Cântăreţul britanic a mai fost căsătorit cu Alana Hamilton şi cu modelul Rachel Hunter.

Rod Stewart este cunoscut pentru numeroase hituri, inclusiv pentru "Do You Think I'm Sexy?" şi "Maggie May". El este unul dintre cei mai bine plătiţi artişti din lume. Turneul susţinut de veteranul muzicii britanice în 2007 l-a plasat pe acesta pe locul al şaptelea în topul celor mai profitabile serii de concerte ale anului respectiv, cu încasări de 49 de milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici