Roger Avary, scenaristul filmului "Pulp Fiction", pus sub acuzaţie pentru omucidere

Scenaristul Roger Avary, recompensat cu premiul Oscar pentru "Pulp Fiction", a fost arestat, duminică, după un grav accident rutier care a avut loc într-o localitate situată la nord-vest de oraşul Los Angeles şi care s-a soldat cu un deces.

1 afișare
Imaginea articolului Roger Avary, scenaristul filmului "Pulp Fiction", pus sub acuzaţie pentru omucidere

Roger Avary, scenaristul filmului "Pulp Fiction", pus sub acuzaţie pentru omucidere

Avary, în vârstă de 42 de ani, a fost pus sub acuzaţie pentru omucidere şi conducere sub influenţa alcoolului, a indicat Monica McGrath, din partea poliţiei din Ventura County.

Scenaristul a fost eliberat din închisoare după ce a depus o cauţiune în valoare de 50.000 de dolari.

Accidentul s-a produs în oraşul Ojai, situat la 130 de kilometri la vest de Los Angeles, la ora 1 a.m.

Un pasager care se afla în maşina lui Avary, Andreas Zedini, în vârstă de 34 de ani, a murit la spital din cauza leziunilor, a indicat McGrath. Soţia lui Avary, Gretchen, în vârstă de 40 de ani, care a fost proiectată afară din maşină în momentul accidentului, a fost şi ea transportată la spital cu răni grave. Nu se cunosc detalii despre starea sănătăţii acesteia.

Avary a scris scenariul filmului "Pulp Fiction" împreună cu regizorul producţiei, Quentin Tarantino. Filmul, inclus printre peliculele clasice ale cinematografiei mondiale, a fost recompensat cu Oscar pentru cel mai bun scenariu în 1995.

Avary a fost scenarist şi producător executiv al producţiei epice "Beowulf", în regia lui Robert Zemeckis, lansat anul trecut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici