Roger Moore spune că a fost agresat fizic de două dintre fostele sale soţii

Actorul Roger Moore susţine că a fost agresat fizic de două dintre fostele soţii ale sale - Doorn van Steyn şi Dorothy Squires - în perioadele în care a fost căsătorit cu ele.

553 afișări
Imaginea articolului Roger Moore spune că a fost agresat fizic de două dintre fostele sale soţii

Roger Moore (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Roger Moore, fostul interpret al personajului James Bond, se află în prezent la cea de-a patra căsnicie. Starul britanic spune că prima soţie, patinatoarea Doorn van Steyn, cu care a fost căsătorit în perioada 1946-1953, l-a lovit cu un ceainic, iar cea de-a doua soţie, cântăreaţa Dorothy Squires, cu care a fost căsătorit în perioada 1953-1968, l-a lovit în cap cu o chitară, informează ContactMusic.

"Doorn m-ar fi jupuit de viu. A aruncat un ceainic spre mine. Într-o zi mă bronzam în grădină, mi-am dat jos pantalonii şi i-am răspuns cam obraznic. M-a lovit imediat cu un ceainic. I-am spus: «Ok, ajunge. Plec de aici». A plecat imediat de acolo şi am auzit apa curgând în sala de baie. Mi-am spus: «Ce vacă! Eu o părăsesc, iar ea face baie!». Am spart uşa de la baie şi am văzut că ea îmi băgase toate hainele în cadă. «Încearcă să mă părăseşti acum», mi-a spus ea. Am aşteptat ca hainele să se usuce. Căsnicia noastră era terminată", a relatat actorul britanic în emisiunea "Life Stories", prezentată de Piers Morgan pe postul de televiziune ITV.

Vorbind despre cea de-a doua soţie a lui, Dorothy, Roger Moore a spus: "A existat o confruntare. Îmi amintesc că pentru a evita confruntările obişnuiam să cânt la chitară. Într-o zi, stăteam pe marginea mesei şi cântam la chitară, iar ea mă certa zgmotos în legătură cu un fapt pe care eu îl ignoram total. În următoarele secunde, lucrurile s-au derulat ca în slow motion, am simţit cum chitara îmi este smulsă din mâini, am văzut-o ridicată deasupra capului meu, iar apoi a coborât. Mi-a distrus chitara. Era foarte temperamentală".

Roger Moore a fost căsătorit apoi cu actriţa italiană Luisa Mattioli în perioada 1969-1996. În prezent, starul britanic, în vârstă de 84 de ani, are o căsnicie fericită cu Kristina Tholstrup, în vârstă de 71 de ani, cu care s-a căsătorit în 2002.

"Avem o relaţie liniştită, nu există certuri în căsnicia noastră", a dezvăluit Roger Moore.

Actorul britanic are trei copii - o fiică şi doi fii - cu cea de-a treia soţie, Luisa Mattioli.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici