Rolling Stones cântă pentru prima dată în Muntenegru - AFP

Veteranii de la Rolling Stones suţin un concert în staţiunea balneară Budva din Muntenegru, o premieră în partea balcanică a turneului lor mondial "A Bigger Bang", lansat în august 2005, transmite AFP.

1 afișare
Imaginea articolului Rolling Stones cântă pentru prima dată în Muntenegru - AFP

Rolling Stones cântă pentru prima dată în Muntenegru - AFP

Mica republică situată la Marea Adriatică, ce şi-a câştigat independenţa în urmă cu un an, va avea ocazia să-i primească pe "bunicii" rock-ului britanic într-un loc excepţional, plaja Jaz, situată la aproximativ patru kilometri de staţiunea balneară Budva.

Scena pe care vor cânta membrii trupei Rolling Stones va fi amplasată paralel cu Marea Adriatică. Circa 500 de oameni au muncit la montarea acestei scene - o încrengătură de grinzi metalice, cu o lăţime de 70 de metri şi o înălţime de 30 de metri având în partea superioară o boltă.

Potrivit presei locale pentru acest concert au fost vândute aproximativ 50.000 de bilete.

Următoarele concerte ale trumpei vor avea loc, pe 14 iulie la Belgrad şi pe 17 iulie la Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici