Rolling Stones, Madonna şi Samuel L. Jackson, în Guinness Book

Veteranii rock-ului britanic din trupa Rolling Stones, cântăreaţa americană Madonna şi actorul american Samuel L. Jackson se numără printre celebrităţile înscrise în cea mai recentă ediţie a Guinness World Book, care va fi lansată pe piaţă vineri, informează Reuters.

1 afișare
Imaginea articolului Rolling Stones, Madonna şi Samuel L. Jackson, în Guinness Book

Rolling Stones, Madonna şi Samuel L. Jackson, în Guinness Book

Trupa Rolling Stones se poate lăuda cu turneul mondial cu cele mai mari încasări, "A Bigger Bang", care a obţinut câştiguri de 437 de milioane de dolari.

Madonna este artista cu cele mai mari câştiguri, după ce a obţinut aproape 200 de milioane de dolari în urma celor 60 de concerte organizate în cadrul turneului său mondial de promovare a albumului "Confessions on a Dance Floor". Un calcul matematic indică faptul că starul a câştigat peste 3 milioane de dolari pe concert.

Actorul care a obţinut cele mai mari încasări de box office din toate timpurile este Samuel L. Jackson. Cele 75 de filme în care a jucat actorul american au avut încasări de 7,84 de miliarde de dolari la nivel mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici