Român alungat de Macron, Johnson şi Trudeau din cantina NATO, în cel mai recent episod al Saturday Night Live. VIDEO

Un român este unul dintre personajele celui mai recent episod al „Saturday Night Live”, legendara emisiune de comedie din Statele Unite.

24647 afișări
Imaginea articolului Român alungat de Macron, Johnson şi Trudeau din cantina NATO, în cel mai recent episod al Saturday Night Live. VIDEO

Român alungat din cantina NATO de Macron, Johnson şi Trudeau, în cel mai recent episod al Saturday Night Live. VIDEO

Episodul difuzat sâmbătă seară a început cu o scenă care îi arată pe cei trei lideri mondiali, jucaţi de Jimmy Fallon (Justin Trudeau), Paul Rudd (Emmanuel Macron) şi James Corden (Boris Johnson), în cantina de la summitul NATO.

„Haideţi să mâncăm un pic, poate bem şi puţin vin, la urma urmei suntem băieţi răi”, spune preşedintele francez.

Înainte să se aşeze la masă, premierul canadian alungă de pe scaun un român (interpretat de actorul Mikey Day, din distribuţia Saturday Night Live). „Românule, valea!”, exclamă Trudeau. Românul, îmbrăcat într-un costum cenuşiu şi cu o ceaşcă în mână, se ridică prompt de pe scaun. „Scuze, îmi plac economiile voastre”, spune acesta, într-o engleză ce se vrea a fi stâlcită.

Totodată, preşedintele Franţei îi spune românului „au revoir, geek!”, în timp ce Boris Johnson afirmă: „Yeah, why don’t you Brexit out of here?”/ (Da, de ce nu Brexit de aici?). 

Personajul român fuge plângând, în timp ce preşedintele Donald Trump, interpretat de Alec Baldwin, îşi face apariţia.

Scena de deschidere a celui mai recent episod SNL face trimitere la întâlnirea liderilor Boris Johnson, Emmanuel Macron şi Justin Trudeau, surprinsă de camerele de filmat la dineul de la Buckingham Palace.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici