Romania Latin Dance Cup, pe 24 septembrie, la Bucureşti

Romania Latin Dance Cup, cel mai important concurs de dansuri latino din România, va avea loc pe 24 septembrie, la Bucureşti, şi va fi prezentat de Albert Torres, cel mai important promotor al mişcării salsa în lume, şi de Wilmark, membru în juriul emisiunii "Dansez pentru tine" de la Pro TV.

292 afișări
Imaginea articolului Romania Latin Dance Cup, pe 24 septembrie, la Bucureşti

Romania Latin Dance Cup, pe 24 septembrie, la Bucureşti

Potrivit Pro TV, este pentru prima dată când în ţară se organizează un eveniment de asemenea anvergură, având ca scop promovarea României prin sport, turism şi cultură.

Organizată la Sala Floreasca (Lucian Grigorescu) din Bucureşti, Romania Latin Dance Cup este o competiţie de dans de nivel înalt.

Romania Latin Dance Cup reprezintă o provocare pentru artiştii, dansatorii şi coregrafii români de a se lansa pe piaţa congreselor internaţionale de dans latino. Echipa câştigătoare a concursului va avea posibilitatea de a reprezenta România la marea finală "World Latin Dance Cup" din Las Vegas, care va avea loc în luna decembrie.

Concursul, care cuprinde stilurile salsa şi bachata, este împărţit în mai multe categorii, de la amatori, la profesionişti şi de la copii, la adulţi. Juriul va fi format din dansatori profesionişti, recunoscuţi la nivel internaţional, precum Diana Montoya (Spania), Arneys Rubio, Susana Montero (U.K), Marvin Ramos (Columbia) şi Cristina Iannilli (Italia). Regulamentul concursului poate fi consultat pe http://www.latindancecup.wilmark.ro/

Evenimentul este adus în România de către Wilmark şi organizat de Star Entertainment, cu sprijinul celui mai important promotor al mişcării latino în lume, Albert Torres, Asociaţia Română de Dans şi Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (prin brand-ul de ţară al României - "Explore the Carpathian Garden").

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici