Romanian Fun Festival te invită să fii curios: Deşurubează şi descoperă

Copiii au avut dintotdeauna o curiozitate nestăvilită care, de ce să nu recunoaştem, îi poate pune adesea pe adulţi în dificultate. În ajutorul acestora din urmă, cărora le revine sarcina de a răspunde tuturor întrebărilor “De ce?”, “Cum?”, “Unde?” vine evenimentul “Deşurubează şi descoperă”, ce va avea loc în datele de 2, 3 şi 4 aprilie, în Bucureşti.

18 afișări
Imaginea articolului Romanian Fun Festival te invită să fii curios: Deşurubează şi descoperă

Romanian Fun Festival te invită să fii curios: Deşurubează şi descoperă

Fiind asigurate toate măsurile de protecţie necesare şi aflându-se sub supraveghere atentă, copiii cu vârste cuprinse între 7 şi 12 ani, însoţiţi de un adult, vor putea participa la evenimentul organizat de Romanian Fun Festival, în parteneriat cu Ateliere fără frontiere, Green Group şi Green Weee.

Activitatea se va desfăşura, pe parcursul celor 3 zile, în intervalul orar 15:00-17:00 şi le va permite micuţilor, ca împreună cu traineri avizaţi, să descopere ce piese conţin diferite echipamente electronice şi cum, mai exact, funcţionează acestea.

Romanian Fun Fesitval este o iniţiativă ce îşi propune să readucă zâmbetul pe buzele românilor de orice vârstă, printr-o serie de activităţi care să pună noţiunea de “fun” într-o nouă lumină. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina oficială a festivalului, www.romanianfunfestival.ro sau pe pagina de facebook, www.facebook.com/Romanianfunfestival.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici