ROMÂNII AU TALENT: Chitaristul Radu Ionescu a câştigat cea de-a 4-a semifinală. Care sunt ceilalţi finalişti - VIDEO

Chitaristul Radu Ionescu a fost prima alegere a publicului în cea de-a 4-a semifinală a concursului "Românii au talent" de la Pro TV.

4090 afișări
Imaginea articolului ROMÂNII AU TALENT: Chitaristul Radu Ionescu a câştigat cea de-a 4-a semifinală. Care sunt ceilalţi finalişti - VIDEO

ROMÂNII AU TALENT: Chitaristul Radu Ionescu a câştigat cea de-a 4-a semifinală. Care sunt ceilalţi finalişti - VIDEO

Cel de-al doilea concurent calificat în finală după voturile publicului a fost Oana Lianu, care a impresionat şi ea cu talentul său deosebit de a cânta la nai.

Pe locurile 3 şi 4 s-au clasat Ciprian Cordos & Slow şi trupa de dans Lil Motion, preferata lui Mihai Petre.

VEZI AICI PRESTAŢIA NOILOR FINALIŞTI

"Alegerea mea în seara asta, cu felicitările de rigoare pentru ceilalţi, merge către Lil Motion. Amândouă numerele sunt foarte dragi sufletului meu", a afirmat Mihai Petre.

Şi Andra i-a ales pe micii dansatori de la Lil Motion, iar aceştia vor merge, alături de chitaristul Radu Ionescu şi de "prinţesa naiului" Oana Lianu, în finala de la "Românii au talent".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici