ROMÂNII AU TALENT: Cine sunt ultimii trei finalişti care vor lupta pentru marele premiu - VIDEO

Ultimii trei finalişti ai show-ului "Românii au talent" de la Pro TV au fost aleşi în ediţia de vineri seară. Concurenţii au luptat pentru a fi cu un pas mai aproape de marele premiu de 120.000 de euro.

2032 afișări
Imaginea articolului ROMÂNII AU TALENT: Cine sunt ultimii trei finalişti care vor lupta pentru marele premiu - VIDEO

ROMÂNII AU TALENT: Cine sunt ultimii trei finalişti care vor lupta pentru marele premiu - VIDEO

No Limit a fost primul finalist al serii. Trupa de hipoacuzici a venit la "Românii au talent" să demonstreze că deşi ei nu pot auzi, încearcă să trăiască normal într-o lume care îi consideră anormali.

Tinerii, care nu au auzit nicio secundă muzica, au dansat excepţional, în aplauzele sălii ridicate în picioare.

"Vă iubesc foarte mult, pentru că am şi eu pe cineva în familie aşa, şi ştiu cât vă e de greu. Nu am cuvinte să vă spun cât de mult vă iubesc!", a spus Andra cu lacrimi în ochi.

"M-aţi lăsat mut din două motive: 1. aţi dansat mai ritmic decât mulţi dansatori pe care i-am văzut în viaţa mea. N-aţi ieşit o singură dată din muzică, şi 2. voi aţi creat muzica în momentul în care aţi dansat", a spus şi Mihai Petre, care a stat în picioare, din admiraţie şi respect pentru tinerii concurenţi.


 

Al doilea finalist al serii a fost Mihai Petraiche, de 27 de ani, fost instructor de fitness, a avut un succes fenomenal cu dansul său.

"Trebuie sa câştige anul acesta un număr de dans şi doar tu ai şansa s-o faci. Eşti numarul 1, te vreau în finală", i-a spus Mihai Petre.


 

Ultimul finalist, ales de către cei trei juraţi, este Cristian Leana.


 
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici