ROMÂNII AU TALENT: Emoţii, talente neaşteptate şi surprize de proporţii în a cincea ediţie a show-ului - FOTO, VIDEO

Cea de-a cincea ediţie a show-ului "Românii au talent", sezonul 3, de la Pro TV, a fost una cu emotii de tot felul, talente care mai de care mai neaşteptate şi surprinzătoare, un juriu pus la încercare de numere extraordinare şi un cuplu de prezentatori pus mereu pe şotii.

899 afișări
Imaginea articolului ROMÂNII AU TALENT: Emoţii, talente neaşteptate şi surprize de proporţii în a cincea ediţie a show-ului - FOTO, VIDEO

ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3 - Dansatorul care a reuşit să-l impresioneze pe Mihai Petre: "Te aşteptam! De când visam să câştige un asemenea moment"

Primul concurent al serii a fost Călin Marincaş, care a urcat pe scena de la “Romanii au talent” şi a facut spectacol! Niciunul dintre cei trei jurati nu se aştepta la o asemenea prestaţie: voce, imitaţii, actorie…toate într-un singur act.

”Îmi place nebunia asta a ta”, i-a spus Mihai, care a marturisit că a descoperit în numărul lui "o plăcere vinovată".

 

VEZI AICI CUM A CÂNTAT "NEBUNUL PERFECT"

A urmat pe scenă Erwin Herskosvics, care are 22 de ani, este din Satu Mare şi face beatbox de aproape şase ani. Tănărul este bun prieten cu Cosmin Agache, fost concurrent la “Romanii au talent”, şi a reusit sa impresioneze juriul cu abilitatile sale.

“N-am mai auzit asa ceva pana acum”, a marturisit si Andi Moisescu.

Gabi Visoiu a încântat juriul şi publicul de la “Românii au talent” cu trick-urile sale de billiard, reuşind performanta de a băga 14 bile dintr-o singura lovitură!

MOMENTUL CREAT DE GABI VISOIU

Un alt moment intens al serii a fost prezenţa tinerilor Remus si Paul pe scenă. 

”Voi sigur sunteti în toate mintile?”, i-a intrebat Andi pe cei doi tineri, care au făcut inimile juriului să stea pe loc atunci când le-au folosit chiar masa la care stateau aşezati pentru numărul de parkour prezentat.

„Surprinzator, ne-au lasat cu gura cascată, nu ştiam ce se întâmplă”, a declarat Mihai Petre.

Cei doi baieti au plecat acasa cu 3 de DA si va vor uimi si in etapa viitoare.

CEL MAI PERICULOS TALENT AL SERII

Crina Zvoboda şi bunica ei, Julieta, au facut deliciul publicului vineri seară.

De meserie ventriloc, Crina a reusit sa stârneasca hohote de ras cu momentul ei şi să primeasca “DA” din partea tuturor celor trei jurati.

"Bunicuta" îndrăgostită de Smiley le-a facut complimente tuturor bărbaţilor de la "Romanii au talent", iar pe preferatul ei l-a atacat in culise, hotarata fiind sa-i smulga un sărut. "Sa-mi dai add pe Facebook", i-a strigat ea lui Smiley, care a dat replica instantaneu: "Uite ca si la varsta asta mai viseaza la cai verzi pe pereti!".

VEZI AICI MOMENTUL BUNICUŢEI JULIETA

Toti au crezut că a venit pe scenă în stare de ebrietate, dar era doar o păcăleală! Erawio a oferit una din marile surprize ale serii.

“Ce bine şi-a facut numărul!” a exclamat Smiley dupa ce a vazut prestatia tanarului dansator. “Meriti toate aplauzele noastre” i-a spus si Andra, iar Andi i-a marturist: “Omule, esti senzational. E incredibil cata emotie ne transmiti chiar si cand stai. Rar am vazut asa ceva!”.

CUM A DANSAT ERAWIO



 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici