ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3 - Dansatorul care a reuşit să-l impresioneze pe Mihai Petre: "Te aşteptam! De când visam să câştige un asemenea moment"

Debutul celui de-al treilea sezon al show-ului "Românii au talent" a adus vineri seara la Pro TV, în faţa telespectatorilor, surprize extraordinare şi momente spectaculoase.

7417 afișări
Imaginea articolului ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3 - Dansatorul care a reuşit să-l impresioneze pe Mihai Petre: "Te aşteptam! De când visam să câştige un asemenea moment"

ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3 - Dansatorul care a reuşit să-l impresioneze pe Mihai Petre: "Te aşteptam! De când visam să câştige un asemenea moment"

Nicolae Mihale are 21 de ani şi este din Bucureşti. A venit la "ROmânii au talent" pentru că are un moment unic în România, spune el.

"Nic, ai fost magnific. Bravo!", i-a spus Andi Moisescu, cupă ce l-a văzut "l-a trerabă".

Nic a auzit de trei ori DA şi merge în etapa următoare.

VEZI AICI NUMĂRUL LUI NIC

Cel mai controversat concurent din sezonul trecut s-a întors la "Românii au talent".

După ce anul trecut a reuşit să-l dezguste pe Mihai Petre cu momentul său de dans din buric, Lucian Isar a revenit pe scena show-ului.

"Apreciez noul look, să ştii", a ţinut să remarce Miahi Petre. "Eu ştiu că ai vrut şi anul trecut să fiu un om normal cum sunt în această seară", a răspuns Lucian.

Daniel Apostol, de 34 de ani, din Dâmboviţa Moreni, a impresionat pe scena show-lui "Românii au talent" cu numărul său de dans.

I se spune "Zebra" şi a învăţat să danseze de la un vecin, după care a plecat pe drumul său. La nouă ani şi-a descoperit această pasiune, care a rămas la stadiul neprofesionit.

"M-a uimit, ai dansat extraordinar de bine. Te aşteptam. De când visam să câştige "Românii au talent" un moment de dans. Chiar eşti bun", i-a spus Mihai Petre.

Daniel a "zburat" în următoarea etapă cu trei de DA.

MOMENTUL EXTRAORDINAR AL "ZEBREI" AICI

Diana Borcea suferă de o boală rară, nanism, iar viaţa ei de zi cu zi nu este tocmai uşoară. Lupta cu ideile preconcepute ale oamenilor, uneori şi cu răutăţile lor. Spune, însă, că vorbele dure, bârfele sau şuşotelile maliţioase au încetat să o mai doară, chiar dacă uneori mai răbufneşte.

"Este o luptă în fiecare zi să ieşi din casă, să îţi îndeplineşti atribuţiile, apoi să te întorci acasă şi să te simţi acelaşi om care a ieşit pe uşă dimineaţă", spune ea. ţ

VEZI AICI MOMENTUL EMOŢIONANT AL DIANEI

Acrobaţii din trupa Florea au reuşit să impresioneze juriul şi publicului.

"Bravo!", i-a încurajat Andra, aplaudându-i în picioare la finalul numărului lor.

"Mi-a stat inima-n loc", a continuat ea.

"Din cauza spaţiului mi, am făcut mai puţin", a explicat lidera trupei.

MOMENTUL DE ACROBAŢIE AL TRUPEI FLOREA

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici