ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3 - Umor, magie, dans şi momente emoţionante în a doua seară a show-ului - VIDEO

Cea de-a doua seară a show-ului "Românii au talent", sezonul 3, de la Pro TV, a fost una cu mult umor, numere de magie şi dans şi momente emoţionante.

4191 afișări
Imaginea articolului ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3 - Umor, magie, dans şi momente emoţionante în a doua seară a show-ului - VIDEO

ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3 - Dansatorul care a reuşit să-l impresioneze pe Mihai Petre: "Te aşteptam! De când visam să câştige un asemenea moment"

Primul concurent a fost Tipruc Alexandru, care a venit la "Romanii au talent" pentru a se face cunoscut şi pentru a-si prezenta inventiile. El se considera unul dintre cei mai mari inventatori ai tuturor timpurilor şi îşi doreste să devina "regele ţării.

Barbatul a venit pe scenă cu o orchestră făcuta chiar de el, alături de care a cântat la vioara. Tot el a prezentat juratilor inventiile sale inca nebrevetate: lingura cu care mustacioşii pot manca mămăliga cu lapte şi cârjele cu care te poti apara de urs.

VEZI AICI NUMĂRUL LUI ALEXANDRU

Unul dintre concurenţii controversaţi din sezonul trecut s-a întors la "Românii au talent".

 “Un fel de kamikaze al dansului”, aşa cum l-a numit Mihai Petre, Florin din Timişoara, dansatorul care nu acceptă criticile, mai ales daca vin din partea lui Petre, nu a avut nici la aceasta a doua participare la “Romanii au talent” succesul scontat la juriu, ba mai mult, si-a atras prin lipsa de politete 3 raspunsuri de “NU” hotărâte, fără alte argumente.

A reusit din nou sa isi piarda controlul şi a jignit juriul cu orice ocazie: "Sunteti acolo in juriu, pe scaunel, tăiaţi şi spânzuraţi. Stiti ceva despre dans? Atunci zero. Pentru că nu ai un argument", i-a spus lui Andi Moisescu in momentul in care acesta i-a spus ca nu i-a placut cum a dansat.

MOMENTUL LUI FLORIN

Aparitia cuminte a gemenilor Alex si Cata nu a tradat deloc surpriza pe care o pregatiseră juratilor: pe scena li s-au alaturat o multime de alti dansatori, “câtă frunză, câtă iarbă”, cum a spus Bartos, iar reprezentaţia de street-dance oferita a atras dupa sine o furtuna de aplauze.

Cel mai mişcat dintre jurati a fost Mihai Petre, bucuros ca şi-a putut revedea favoritul – Sorin, un pusti care “evolueaza, arata foarte bine şi îi văd un viitor extraordinar în dans”.

Aflati la a doua participare la “Romanii au talent”, dansatorii au aratat nu doar mai mult, “ci şi mai bine”, dupa cum a tinut sa sublinieze Andi, reuşind sa treaca în urmatoarea fază a concursului.

MOMENTUL EXTRAORDINAR AL TRUPEI DE DANSATORI

Un moment emoţionant l-a oferit tânărul Ştefan Lăutaru. De o sinceritate şi o caldură debordante, Ştefan, vânzător în piaţă, a demonstrat ca perseverenta poate duce la indeplinirea unui vis.

Cu chitara in mana si cu super-hitul “Vara nu dorm” interpretat in maniera proprie, lui Stefan i-au dat lacrimile de emotie atunci cand a vazut o sala intreaga ridicata in picioare in urma reprezentatiei sale.

"Cred ca esti foarte special. Eu apreciez si mai mult oamenii astia care sunt foarte talentati, dar si foarte modesti. Nu doamne, asta sunt, ma placeti asa, ok, nu ma placeti, foarte bine! ", i-a zis Andra.

VEZI AICI CUM A CÂNTAT ŞTEFAN

În această seară, nu doar concurenţii au pus în scenă numere uimitoare, ci şi prezentatorii Smiley şi Pavel Bartoş, care au făcut sărituri la trambulină. Pavel a fost ceva mai curajos, încercând primul temutul aparat şi, aşa cum se aştepta toată lumea, este pe punctul de a se accidenta, lovindu-se cu capul de marginea acesteia. La invitaţia publicului care a început să-i scandeze numele, Smiley s-a urcat şi el, cei doi fiind aplaudaţi la scenă deschisă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici