ROMÂNII AU TALENT, sezonul 4: Cine sunt cei trei finalişti din a patra semifinală - FOTO, VIDEO

Vineri seară a avut loc cea de-a patra semifinală a sezonului 4 al emisiunii "Românii au talent", de la Pro TV, în urma căreia alţi trei concurenţi s-au calificat în finala concursului.

5176 afișări
Imaginea articolului ROMÂNII AU TALENT, sezonul 4: Cine sunt cei trei finalişti din a patra semifinală - FOTO, VIDEO

ROMÂNII AU TALENT, sezonul 4: Cine sunt cei trei finalişti din a treia semifinală

Primul calificat în finală în urma votului din partea publicului a fost Emy Drăgoi, care a cucerit publicul cu prestaţia sa la acordeon.

CUM A CÂNTAT EMY DRĂGOI

Octavian Stoica a fost următoarea alegere a publicului, după ce "Zburătorul" din Chişinău a demonstrat cu dansul său la bară că limitele corpului uman şi ale talentului sunt departe de a fi cunoscute încă.

"Acum descopar că e acrobatie in stare pura", l-a felicitat Andi Moisescu, iar Mihai Petre l-a declarat numărul său preferat din concurs până la momentul respectiv: "Performanta, linii fantastice, tot ce faci e extraordinar", i-a spus el concurentului.

URMĂREŞTE PRESTAŢIA LUI OCTAVIAN

Ovidiu Păsărar, concurentul care a tras cu arcul cu o precizie milimetrică, şi dansatorii Alin Peca şi Cătălina Ţampău au fost următorii în preferinţele votanţilor. În urma barajului, cei care au trecut mai departe în finală au fost tinerii dansatori, care au bronzul mondial şi tintesc marele premiu "Romanii au talent".

"Un moment sclipitor şi la propriu, şi la figurat. Unul dintre momentele cele mai pasionale pe aceasta scena", le-a spus Andi Moisescu.

CUM AU DANSAT CEI DOI

Candidat la premiul pentru originalitate a fost ales Florinel Lautaru, artist stradal, care cântă la pahare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici