Românii vând colivă pe internet

Un furnizor de colivă şi alte produse de pomenire din Timişoara s-a lansat în mediul digital, urmând toate regulile comerţului electronic, de la formular online până la livrare la domiciliu, oferind chiar şi franciza pentru această afacere.

529 afișări
Imaginea articolului Românii vând colivă pe internet

Românii vând colivă pe internet (Imagine: www.coliva.ro)

Pe site-ul furnizorului de produse de pomenire se regăsesc toate rubricile clasice ale unui magazin online, la care se adaugă informaţiile cu privire la ritualurile ortodoxe - home, despre noi, tradiţii de pomenire, produse, cum cumperi şi formularul de comandă.

Site-ul se intitulează sugestiv www.coliva.ro şi oferă clienţilor posibilitatea de a comanda online şi de a calcula automat valoarea comenzii în funcţie de cantitatea produsului.

Pe pagina de prezentare a firmei se precizează că acest serviciu este destinat celor "de la oraş", care nu mai au legături cu satul lor de origine sau pur şi simplu nu au făcut niciodată colivă.

"Cel mai serios motiv este faptul că, în zilele noastre, nu mai este timp pentru aceste lucruri, deşi se fac destul de rar, timpul fiind mai preţios pentru meserie, carieră şi multe altele", se spune pe site.

Tot pe platforma online este postat un anunţ în care se spune că societatea caută colaboratori din toată ţara pentru a oferi această afacere în franciză, care include "utilaje, tehnologie, documentaţii, şi tehnica de marketing necesare pentru a derula o afacere serioasă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici