Românul Matrix, în semifinala "Britanicii au talent". Vezi dansul lui Razy Gogonea - VIDEO

Razy Gogonea, "românul Matrix" care participă la ediţia britanică a concursului "Românii au talent", a ajuns în semifinalele competiţiei.

1380 afișări
Imaginea articolului Românul Matrix, în semifinala "Britanicii au talent". Vezi dansul lui Razy Gogonea - VIDEO

Românul Matrix, în semifinala "Britanicii au talent". Vezi dansul lui Razy Gogonea

Pentru un loc între ultimii 40 de concurenţi, românul stabilit în Manchester s-a bătut cu Michael Moral, cu un "talent" similar celui al lui Razy: breakdance-ul. Tocmai datorită asemănărilor dintre cei doi, juriul a considerat că doar unul dintre ei trebuie să meargă mai departe, scrie unrealitytv.co.uk, citat de gandul.info.

Primul a concurat englezul, care a avut o coregrafie simplistă şi nu a ieşit cu nimic în evidenţă, notează sursa.

Apoi, a urmat Razy, care de această dată nu s-a mai deghizat în Neo din Matrix, ci a preferat o bluză neagră, cu o mânecă lipsă, la care a "asortat" o mască albă. Însă mişcările românului au fost la fel de spectaculoase ca în prima apariţie a sa în cadrul emisiunii "Britain's Got Talent".

Membrii juriului i-au spus lui Michael că "a dansat incredibil, chiar genial", dar că răspunsul este nu. În schimb, juraţii au spus că "au apreciat total" prestaţia lui Razy şi că ştiu cât de mult iubeşte românul dansul.

"Ne-ai dat pe spate. Nu numai că te califici în semifinale, dar ai fost perfect. Eşti unul dintre cei mai buni dansatori pe care i-am avut în această emisiune", i-au spus lui Razy juraţii.

Decizia l-a bulversat pe român, care a izbucnit în plâns şi a fost îmbrăţişat de Amanda Holden, membra juriului care l-a anunţat că s-a calificat în faza următoare. "M-am calificat", şi-a anunţat românul, printre lacrimi, logodnica.

De altfel, şi sursa citată a apreciat prestaţia "românului Matrix", despre care a spus că a fost "mai dramatică şi mai energică" decât a contracandidatului său.

Următoarea etapă a competiţiei va avea loc sâmbătă şi va fi transmisă live, în Marea Britanie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici