Ronaldo, implicat într-un scandal cu trei travestiţi din Rio de Janeiro

Atacantul brazilian al echipei AC Milan, Ronaldo, care a dorit să încheie cu prostituate o lungă noapte de sărbătoare la Rio de Janeiro, a avut neplăcuta surpriză de a întâlni travestiţi, care apoi, conform fotbalistului, au vrut să-l şantajeze, anunţă, marţi, presa braziliană.

144 afișări
Imaginea articolului Ronaldo, implicat într-un scandal cu trei travestiţi din Rio de Janeiro

Ronaldo, implicat într-un scandal cu trei travestiţi din Rio de Janeiro

Ronaldo a fost nevoit să depună mărturie, luni, la un comisariat din zona de vest a oraşului Rio. Comisarul Carlos Augusto Nogueira a declarat că Ronaldo, în vârstă de 31 de ani, aflat în Brazilia pentru recuperare după ce a fost operat de ruptură totală a tendonului rotulian de la genunchiul stâng, l-a acuzat pe unul dintre travestiţi că i-a cerut 30.000 de dolari pentru "a evita scandalul".

Incidentul s-a petrecut, luni, în zori, când Ronaldo, care a asistat la victoria echipei sale favorite, Flamengo, pe stadionul Maracana, a decis să continue distracţia, nu înainte însă de a-şi lăsa iubita acasă. Ronaldo a acostat o prostituată, pe care a luat-o în maşina lui pentru a merge la un motel, iar aceasta i-a sugerat să cheme alte două colege, fiecare pentru câte 300 de dolari.

Însă s-a dovedit că prostituata, Andreia Albertine, era în realitate Andre Luiz Ribeiro Albertino, un travestit de 21 de ani, la fel ca şi celelalte.

"Am aflat că Andreia era un travestit când mi-a spus... Este greu să-ţi dai seama că este un travestit", a afirmat comisarul.

În momentul în care Ronaldo a aflat de greşeala sa, el l-ar fi ameninţat pe Andreia că-l loveşte, iar travestitutl îl acuză pe fotbalist că i-a cerut să cumpere droguri, conform presei care reproduce declaraţii ale lui Andreia.

Andreia a făcut un mic film cu telefonul mobil, arătându-l pe fotbalist ieşind din motel.

Comisarul Nogueira a afirmat că Ronaldo "a povestit că Andreia i-a luat actele de la maşină şi i-a cerut 30.000 de dolari".

"Ronaldo a recunoscut faptele, a spus că a vrut să se distreze, nu este o crimă. Nu este o crimă să plăteşti pentru a avea relaţii sexuale. Sunt şanse mari ca Ronaldo să fi fost victima unui şantaj", a adăugat comisarul, care a considerat drept "foarte ciudată" atitudinea prostituatei Andreia care a ieşit din comisariat în fugă, fără a depune mărturie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici