ROSS din "Friends" la 46 de ani. David Schwimmer este actor şi regizor - FOTO

Actorul american David Schwimmer, unul dintre starurile serialului de televiziune "Prietenii tăi/ Friends", este în prezent şi regizor, iar de-a lungul timpului a refuzat două roluri care au devenit celebre.

6275 afișări
Imaginea articolului ROSS din "Friends" la 46 de ani. David Schwimmer este actor şi regizor - FOTO

ROSS din "Friends" la 46 de ani. David Schwimmer este actor şi regizor

Actorul în vârstă de 46 de ani, care a devenit celebru datorită rolului Ross Geller din "Friends", s-a născut pe 2 noiembrie 1966.

A învăţat la acelaşi liceu cu alte vedete, ca Angelina Jolie, Nicolas Cage, Lenny Kravitz, Antonio Sabato Jr., Betty White. Pentru că filma la "Identitate furată", nu a putut participa la nunta colegei sale de serial, Lisa Kudrow (interpreta lui Phoebe). Actorul a dezvăluit că a avut conflicte cu autorii şi actorii serialului care l-a făcut celebru.

Actorul a refuzat două roluri care au devenit celebre: cel al lui Will Smith în "Bărbaţi în negru" şi cel al lui Ben Affleck în "Iubiri încurcate".

După rolul din "Friends", actorul a jucat în numeroase filme şi seriale de televiziune, printre care se numără "ER/Spitalul de urgenţă", "Poveşti de iubire", "30 Rock", "Identitate furată", "Şase zile, şapte nopţi".

David Schwimmer a devenit şi vocea iubitului personaj Melman din seria "Madagascar".

David Schwimmer este căsătorit cu Zoe Buckman, în vârstă de 27 de ani, alături de care are o fetiţă, Cleo Buckman Schwimmer.

Actorul, care este cunoscut pentru discreţia din viaţa personală, a fost surprins recent de fotografi alături de soţia sa, cu care a cinat într-un restaurant.

David Schwimmer, interpretul personajului Ross din serialul "Prietenii tăi", este în prezent regizor şi a realizat, printre altele, comedia "Fugi, grăsane/ Run Fatboy Run" şi lungmetrajul independent "Trust".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici