Rovana Plumb şi Daciana Sârbu, la botezul celor trei fetiţe ale europarlamentarului PSD Cătălin Ivan

Câteva zeci de persoane, între care ministrul Mediului, Rovana Plumb, şi europarlamentarul Daciana Sârbu, au participat, sâmbătă seară, la botezul celor trei fetiţe ale europarlamentarului PSD Cătălin Ivan, la o biserică din Iaşi, unul dintre naşii copiilor fiind europarlamentarul Corina Creţu.

489 afișări
Imaginea articolului Rovana Plumb şi Daciana Sârbu, la botezul celor trei fetiţe ale europarlamentarului PSD Cătălin Ivan

Rovana Plumb şi Daciana Sârbu, la botezul celor trei fetiţe ale europarlamentarului PSD Cătălin Ivan

Slujba religioasă, care a început în jurul orei 19.00 şi a durat o oră, a avut loc la Biserica "Bărboi," situată în centrul municipiului Iaşi.

Naşi ai celor trei fetiţe sunt europarlamentarul PSD Corina Creţu şi medicul Răzvan Socolov şi soţia acestuia, care sunt naşii de cununie ai soţilor Ivan.

Premierul Victor Ponta era aşteptat şi el la biserică, însă nu a mai ajuns, la ceremonie fiind prezentă Daciana Sârbu.

În timpul slujbei religioase în faţa bisericii au protestat aproximativ 20 de angajaţi disponibilizaţi de la CET Iaşi. Oamenii au spus că au venit acolo întrucât ştiau că va fi prezent şi premierul Victor Ponta, căruia voiau să îi reamintească faptul că în luna mai le-a promis, la Iaşi, că Guvernul le va acorda salariile compensatorii restante, lucru care nu s-a întâmplat.

"Am vrut să îi aducem aminte premierului ce a promis la Iaşi în 31 mai, când ne-am întâlnit la Mitropolie. Din păcate însă, nu a venit, e posibi să fi aflat că suntem noi aici", a declarat Virgil Iordache, unul dintre protestatari.

Oamenii au plecat din faţa bisericii cu puţin timp înainte de terminarea slujbei.

La ora transmiterii acestei ştiri, ceremonia religioasă se încheiase, participanţii mergând la un restaurant din oraş, unde va avea loc o petrecere.

Europarlamentarul Cătălin Ivan a precizat că la petrecere nu vor partipa foarte multe persoane, printre invitaţi numărându-se şi colegi din liceu şi facultate.

"Nu am făcut invitaţiile în funcţie de criteriul politic sau administrativ. Nici nu am emoţii pentru că voi fi între prieteni", a spus europarlamentarul social-democrat.

El afirma că la eveniment este aşteptat şi Victor Ponta, pe care l-a chemat în calitate de prieten, ei cunoscându-se din perioada în care activau în organizaţia de tineret a PSD.

În 21 mai, soţia europarlamentarului, Cătălina Ivan, a născut trei fetiţe la o clinică privată din Bruxelles.

Soţii Ivan au rămas în capitala Belgiei până la jumătatea lunii septembrie, după care fetiţele, Alexandra, Victoria şi Teodora, au fost aduse la Iaşi.

"La început a fost cumplit, dormeam trei-patru ore pe noapte. Apoi m-am acomodat cu noul program, m-am obişnuit. E drept că am fost ajutaţi şi de cele două mame, care au stat cu noi la Bruxelles. Oricum, sunt expert în creşterea copiilor. Le hrănesc, le schimb şi le fac baie, fără să-mi fie frică", povesteşte Cătălin Ivan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici