Roxana Ciuhulescu a botezat o fetiţă - FOTO

Prezentatoarea emisiunii "Pro Motor", de la Pro TV, Roxana Ciuhulescu, a botezat o fetiţă, pe micuţa Ana Sofia, după ce aceasta a mai devenit naşă a patru băieţi, informează un comunicat.

343 afișări
Imaginea articolului Roxana Ciuhulescu a botezat o fetiţă - FOTO

Roxana Ciuhulescu a botezat o fetiţă

"Micuţa Ana Sofia este prima fetiţă pe care o botez. Eu mi-am dorit ca primul copil pe care-l botez să fie fetiţă, dar uite că s-au nimerit patru băieţi înaintea ei. Părinţii ei, Andreea şi Tavi, au insistat ca bebeluşul să poarte şi numele fetiţei noastre, Ana", a spus Roxana Ciuhulescu.

Andreea, mama finuţei, este o prietenă veche a vedetei Pro TV, din Craiova, care, anul trecut, a fost şi cununată de Roxana şi de soţul ei, Mihai.

Pregătirile pentru botez au fost luate în serios şi de fetiţa Roxanei, Ana Cleopatra.

"Am fost cu fetiţa mea şi am ales împreună două ţinute superbe pentru finuţa noastră, două rochii de gală, aşa că a fost elegantă la botez", a mai spus Roxana Ciuhulescu.

Botezul a decurs foarte bine, fetiţa a fost cuminte, însă doar până când preotul a băgat-o în cristelniţă.

"Atunci a început concertul Anelor! Bebeluşul a izbucnit în plâns, iar Ana mea la fel, disperată fiind că este supărată finuţa noastră", a mai povestit vedeta Pro TV.

În ziua următoare, atmosfera a fost mai liniştită, pentru că naşii i-au făcut baie finuţei lor şi i-au urat să fie sănătoasă, iubită, înţeleaptă, să înveţe să iubească şi să ierte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici