Rumer, fiica lui Bruce Willis şi Demi Moore, implicată într-un accident auto

Actriţa americană Rumer Willis, fiica lui Bruce Willis cu Demi Moore, a fost internată în spital luni după ce taxiul cu care se îndrepta spre locuinţa sa din Hollywood a fost implicat într-un accident, potrivit contactmusic.com.

579 afișări
Imaginea articolului Rumer, fiica lui Bruce Willis şi Demi Moore, implicată într-un accident auto

Rumer Willis (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa, în vârstă de 26 de ani, a descris accidentul drept "groaznic". "Am fost implicată într-un accident în timp ce mă aflam pe bancheta din spate a unui taxi. Mă doare spatele foarte rău. M-am dus la doctor şi mi-au făcut tot felul de analize. M-au consultat foarte amănunţit", a spus Rumer Willis.

Fiica lui Bruce Willis şi-a exprimat pe Twitter nemulţumirea faţă de reacţia companiei de taximetre ale cărei servicii le folosea în momentul accidentului. "Sunt un mare fan al uberx (companie de taximetre, n.r.) dar, după ce am fost implicată într-un accident în timp ce foloseam o maşină de-ale lor şi a trebuit să plătesc totuşi călătoria, sunt foarte dezamăgită", a scris Rumer Willis pe platforma online.

Rumer Willis este primul dintre cei trei copii ai lui Bruce Willis cu Demi Moore, care au fost căsătoriţi între 1987 şi 2000. Actriţa a jucat în mai multe producţii de televiziune, dar şi în câteva filme pentru marele ecran, chiar alături de tatăl său, cum ar fi "Cât îmi dai ca să te împuşc?", realitzat în 2000, şi "Ostaticul", din 2005.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici