Russell Crowe a interzis jocurile electronice de pocher în clubul său de rugby

Actorul Russell Crowe a interzis jocurile electronice de pocher în clubul de rugby pe care îl deţine în Sydney, în intenţia de a-l face mai atractiv pentru familiile fanilor.

2 afișări
Imaginea articolului Russell Crowe a interzis jocurile electronice de pocher în clubul său de rugby

Russell Crowe a interzis jocurile electronice de pocher în clubul său de rugby

Crowe, care la începutul acestui an a concediat majoretele de la clubul de rugby Rabbitohs din Sydney, unde este co-proprietar, pe motiv că erau îmbrăcate prea sexy, e de părere că barurile nu ar trebui să se bazeze pe jocurile de noroc pentru a realiza profit.

Crowe şi celălalt proprietar al clubului, milionarul Peter Holmes a Court, au reuşit să convingă membrii colectivului de conducere al clubului să renunţe la cele 160 de aparate de jocuri de noroc, care aduceau un profit anual de 862.000 de dolari.

Actorul s-a gândit să transforme clubul într-un loc destinat întregii familii. El a luat această hotărâre după ce, în septembrie, a fost publicat un studiu, care a scos la iveală faptul că jumătate din banii cheltuiţi la jocuri provin din ajutoare sociale. Conform acestui studiu, între 33 şi 70% din banii primiţi din ajutoarele sociale sunt cheltuiţi la jocurile electronice de pocher, mai ales în zonele din Australia, unde rata de şomaj este mai crescută.

Crowe, câştigătorul unui premiu Oscar  pentru rolul din "Gladiatorul", şi partenerul său Peter Holmes a Court, au cumpărat South Sydney Rabbitohs, unul dintre cele mai vechi cluburi de rugby din Australia, în 2006. Cei doi au investit mulţi bani în echipă, care, după mai multe sezoane marcate de meciuri pierdute, au reuşit să se reafirme în rugby-ul australian.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici