Ryan Reynolds scoate de la naftalină puloverul de crăciun şi continuă campania pentru copiii bolnavi VIDEO

  • Ryan Reynolds şi Blake Lively petrec sărbătorile diferit
  • Faimosul plover de Crăciun al actorului devine vedeta campaniei pentru copiii bolnavi
  • Blake Lively interpretează personajul principal în pelicula „The Rhythm Section”
123 afișări
Imaginea articolului Ryan Reynolds scoate de la naftalină puloverul de crăciun şi continuă campania pentru copiii bolnavi VIDEO

FOTO: Profimedia

Sărbătorile de anul ăsta sunt diferite pentru toţi, chiar şi pentru actorul Ryan Reynolds. El a anunţat că anul acesta va petrece în familie, alături de soţia lui, Blake Lively şi cei trei copii, James, Inez şi Betty. Nu-şi vor vizita bunicii şi nici prietenii. În schimb, actorul continuă să îi sprijine pe copii bolnavi şi îşi duce campania mai departe. Iar vedeta campaniei care schimbă vieţi rămâne tot puloverul pe care l-a primit de la prieteni.

„Bună, sunt Ryan Reynolds! În fiecare an încercăm să facem ceva cu puloverul meu urât - dar nu chiar urât - de Crăciun. (...) Anul ăsta am decorat tot spitalul cu lumini în forma puloverului. Aruncă o privire!”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici