S-a LOGODIT Hannah Montana? INELUL purtat de Miley Cyrus la un eveniment organizat de Muhammad Ali - FOTO

Actriţa Myley Cyrus, cunoscută pentru interpretarea personajului Hannah Montana în serialul şi filmul cu acelaşi nume, a dat naştere zvonurilor conform cărora ar putea să se căsătorească cu Liam Hemsworth după ce a purtat un inel ce părea a fi de logodnă la un eveniment organizat de fostul boxer Muhammad Ali.

972 afișări
Imaginea articolului S-a LOGODIT Hannah Montana? INELUL purtat de Miley Cyrus la un eveniment organizat de Muhammad Ali - FOTO

Liam Hemsworth şi Miley Cyrus (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Actriţa şi cântăreaţa a mers la gala Celebrity Fight Night organizată de Muhammad Ali alături de prietenul şi posibilul său logodnic Liam Hemsworth, relatează dailymail.co.uk.

Poza cu inelul a fost publicată pe Twitter chiar de către Miley Cyrus, înainte ca actriţa să îl poarte la evenimentul caritabil organizat de fostul campion mondial la categoria grea.

O sursă din anturajul lui Miley Cyrus a dezvăluit recent că vedeta şi actorul australian Liam Hemsworth se gândesc să se căsătorească. "Încă păstrează secretul, dar se gândesc serios să se căsătorească. Liam e nebun după ea!", a declarat sursa pentru OK Magazine.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici