MOMENT AMUZANT: Cum încearcă o femeie să PARCHEZE maşina. Ai vrea să o întâlneşti pe şosea? - VIDEO

Un clip de pe YouTube surprinde o femeie care încearcă să parcheze o maşină.

14310 afișări
Imaginea articolului MOMENT AMUZANT: Cum încearcă o femeie să PARCHEZE maşina. Ai vrea să o întâlneşti pe şosea? - VIDEO

MOMENT AMUZANT: Cum încearcă o femeie să PARCHEZE maşina. Ai vrea să o întâlneşti pe şosea?

Înregistrarea pare să fie făcută cu telefonul mobil, iar cel care filmează încercarea femeii de a parca se amuză în permanenţă alături de prietenii săi, relatează dailymail.co.uk.

Clipul ar putea reprezenta cea mai hilară tentativă de parcare a unei maşini, întrucât este greu de priceput ce doreşte să facă femeia.

La un moment dat, o femeie-pieton trece prin faţa maşinii galbene a şoferiţei fără să realizeze pericolul la care se expune. Din fericire, nu are loc niciun accident.

Cel care a postat pe YouTube înregistrarea întreabă în descrierea clipului "Cine i-a dat permisul?".

Unii dintre utilizatori au susţinut în comentarii că s-au amuzat teribil privind tentativa eşuată de a parca a femeii, alţii au atras atenţia asupra pericolului pe care îl reprezintă prezenţa unor astfel de şoferi pe şosele. "O să omoare pe cineva mâine", este de părere MrVlada1980, în timp ce elsacr88 consideră că femeia este băută.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici