S-au pus în vânzare abonamentele pentru festivalul Artmania din 2012

Organizatorii Artmania Festival au anunţat, luni, că s-au pus deja în vânzare abonamente pentru ediţia din 2012 a manifestării, la preţul de 60 de lei pentru toate zilele de concerte, tariful fiind valabil până la finalul anului.

129 afișări
Imaginea articolului S-au pus în vânzare abonamentele pentru festivalul Artmania din 2012

S-au pus în vânzare abonamentele pentru festivalul Artmania din 2012 (Imagine: Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de organizatorii Artmania Festival, s-au pus deja în vânzare pachete de abonamente pentru ediţia din anul 2012 a manifestării.

"Artmania lansează, în premieră pentru piaţa show-biz-ului din România, pachetele de abonamente pentru următoarea ediţie a festivalului din Sibiu. Abonamentele pentru Artmania 2012, cea de-a şaptea ediţie a festivalului artelor din cetatea Sibiului, s-au pus deja în vânzare. Este pentru prima dată în România când un festival de muzică oferă publicului posibilitatea de a-şi achiziţiona abonamente cu un an înainte", se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, abonamentele pot fi cumpărate din reţelele Eventim (Germanos, Cărtureşti), Diverta sau online pe shop.artmania.ro, eventim.ro şi myticket.ro, la preţul de 60 de lei pentru primele o mie de abonamente, preţ valabil până la sfârşitul anului.

Potrivit organizatorilor, din ianuarie 2012, preţul unui abonament va fi de 80 de lei, urmând ca, în săptămâna evenimentului, preţul să nu depăşească valoarea de 150 de lei.

În 2012, Festivalul Artmania de la Sibiu va avea loc în perioada 6-12 august şi, potrivit organizatorilor, va oferi iubitorilor de artă un program cultural bogat şi variat, care va include concerte, expoziţii, lansări de carte, workshop-uri şi evenimente special dedicate artelor frumoase.

Evenimentele se vor desfăşura în Piaţa Mare, Piaţa Mică şi Sibiu Arena, în pădurea Dumbrava, spaţiu special deschis pentru Artmania Festival la ediţia din acest an a manifestării, care a avut loc în perioada 8-14 august.

Artmania Festival este o acţiune cofinanţată de Consiliul Local Sibiu, prin Primăria şi Casa de Cultură a municipiului Sibiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici