Sacha Baron Cohen, în remake-ul filmului "Petrecerea"

Actorul britanic Sacha Baron Cohen, devenit celebru cu parodia "Borat", ar putea juca rolul personajul interpretat de Peter Sellers într-un remake al filmului clasic "Petrecerea" (1968), informează allocine.fr.

6 afișări
Imaginea articolului Sacha Baron Cohen, în remake-ul filmului "Petrecerea"

Sacha Baron Cohen, în remake-ul filmului "Petrecerea"

Sacha Baron Cohen a discutat despre această chestiune cu regizorul serialului original, Blake Edwards.

În filmul original, Peter Sellers a interpretat rolul unui actor indian de categorie B, Hrundi V. Bakshi, care ajunge din întâmplare la o petrecere foarte rafinată de la Hollywood.

Neîndemânatic şi neobişnuit cu astfel de petreceri, actorul reuşeşte involuntar să provoace un şir de încurcături şi scene penibile pentru lumea bună a Hollywood-ului care a venit la acest eveniment.

În 2006, Sacha Baron Cohen, protagonistul comediei cu mare succes de box office "Borat! - Învăţături din America pentru ca toată naţia Kazahstanului să profite", a devenit cel mai bine plătit actor din Marea Britanie după ce a încheiat un contract prin care va primi 16 milioane de lire sterline (30,3 milioane de dolari) pentru următorul său film.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici