Sacha Baron Cohen, interpretul lui Borat, a semnat un contract cu Steven Spielberg

Actorul de comedie Sacha Baron Cohen, interpretul cunoscutului personaj Borat, a semnat un contract cu Steven Spielberg pentru a apărea în "The Trial of the Chicago Seven" cel mai recent film pe care acesta îl va regiza şi care va fi lansat în 2010.

3 afișări
Imaginea articolului Sacha Baron Cohen, interpretul lui Borat, a semnat un contract cu Steven Spielberg

Sacha Baron Cohen, interpretul lui Borat, a semnat un contract cu Steven Spielberg

Actorul, devenit celebru pentru rolul din "Învăţături din America pentru ca toata naţia Kazahstanului să profite", a anunţat că va interpreta rolul lui Abbie Hoffman, un cunoscut militant împotriva războiului din Vietnam, informează site-ul thesun.co.uk.

Hoffman a devenit cunoscut printr-o serie de proteste susţinute împotriva implicării Statelor Unite în conflictul din Vietnam, din anii '60.

Filmul, care va fi regizat de Steven Spielberg, spune povestea protestelor din 1968 care s-au soldat cu o serie de incidente violente, după ce demonstranţii au început să arunce cu cărămizi în forţele de ordine, care au ripostat cu dispozitive cu gaze lacrimogene.

Abbie Hoffman a fost unul dinte cei opt protestanţi acuzaţi de manifestări violente şi incitare la revoltă. El s-a sinucis în 1989, după ce a fost diagnosticat cu tulburări psihice.

Se aşteaptă ca filmul "The Trial of the Chicago Seven" să fie lansat în cinematografe în 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici