Sacha Baron Cohen vrea să facă o comedie cu lesbiene

Actorul britanic Sacha Baron Cohen va face un film inspirat de povestea adevărată a unui miliardar din Hong Kong, care a anunţat că oferă suma de 65 de milioane de dolari bărbatului care o va convinge pe fiica sa lesbiană să-şi schimbe orientarea sexuală.

208 afișări
Imaginea articolului Sacha Baron Cohen vrea să facă o comedie cu lesbiene

Sacha Baron Cohen (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"The Lesbian" - un film bazat pe povestea scrisă de Cecil Chao - îl va avea în rolul principal pe Baron Cohen, care va şi produce lungmetrajul, pentru Paramount Pictures, prin compania sa Four By Two, informează bbc.co.uk.

Cel mai recent film al lui Baron Cohen, "Dictatorul/ The Dictator", a avut încasări de 177 de milioane de dolari la nivel mondial.

Celebrul actor britanic lucrează în prezent la o parodie după franciza "James Bond". Potrivit publicaţiei specializate Variety, filmul - care deocamdată nu are un titlu şi care este produs tot pentru Paramount - îl prezintă pe un spion în stilul James Bond, fugar, alături de fratele său care este "hooligan".

În septembrie, magnatul Cecil Chao a anunţat public că va oferi o sumă mare de bani bărbatului care o va face pe fiica sa, Gigi, să-şi schimbe orientarea sexuală, după ce au apărut în presă informaţiile potrivit cărora aceasta, o femeie de afaceri, s-a căsătorit cu iubita sa, în Franţa. Chao a negat informaţiile despre căsătorie şi a declarat pentru BBC că fiica lui este încă celibatară şi are nevoie "de un soţ bun".

Uniunile între persoane de acelaşi sex nu sunt recunoscute în Hong Kong, iar homosexualitatea nu mai reprezintă o infracţiune din 1991.

Actorul Sacha Baron Cohen a devenit celebru datorită personajului Ali G, dar şi filmului "Borat! - Învăţături din America pentru ca toată naţia Kazahstanului să profite", un fals documentar despre un jurnalist kazah care pleacă să descopere Statele Unite. Baron Cohen a primit pentru acest rol un Glob de Aur, în 2007.

Cel mai recent film al actorului Sacha Baron Cohen, "Dictatorul/ The Dictator", a fost lansat în mai 2012. Starul britanic va putea fi văzut în curând pe marile ecrane alături de Hugh Jackman şi Russell Crowe în adaptarea cinematografică a romanului "Mizerabilii", ce va fi lansată în decembrie 2012. Numele lui a fost asociat în presa de specialitate şi cu mult aşteptatul film despre viaţa şi cariera rockerului Freddie Mercury, solistul trupei Queen. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici