"Saga Amurg: Eclipsa", lider în box office-ul românesc, pentru a doua săptămână consecutiv

Filmul "Saga Amurg: Eclipsa" a fost lider în box office-ul românesc de weekend, pentru a doua săptămână consecutiv, cu încasări de 250.546 de lei şi 14.361 de spectatori, informează Agenţia Champions.

112 afișări
Imaginea articolului "Saga Amurg: Eclipsa", lider în box office-ul românesc, pentru a doua săptămână consecutiv

"Saga Amurg: Eclipsa", lider în box office-ul românesc, pentru a doua săptămână consecutiv (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Filmul "Saga Amurg: Eclipsa", distribuit de MediaPro Distribution, în care un vampir şi un vârcolac îşi dispută iubirea unei liceene americane, este cea de-a treia adaptare dintr-o franciză care a generat deja încasări de peste un miliard de dolari din vânzările de bilete. Filmările pentru cel de-al patrulea film al francizei vor debuta în această toamnă.

Pe poziţia a doua în box office-ul românesc s-a situat premiera "Predators", cu încasări de 145.563 de lei şi 7.952 de spectatori. Filmul SF prezintă o echipă de oameni care se află pe o planetă străină, care descoperă că sunt, în final, pradă pentru fiinţele care populează acel loc.

Pe locul al treilea s-a clasat "Un cuplu mortal/ Killers", cu încasări de 59.590 de lei şi 2.986 de spectatori. Cu Ashton Kutcher şi Katherine Heigl în distribuţie, filmul spune povestea lui Jen (Katherine Heigl), care este forţată să plece în vacanţă cu părinţii. În luxoasa Riviera Franceză îl întâlneşte pe Spencer Aimes (Ashton Kutcher), un tip pe cât de arătos pe atât de amuzant, care în acel moment părea să fie rezolvarea tuturor problemelor ei. Deşi nimeni n-ar fi crezut, peste trei ani, Spencer devine un soţ exemplar si nimic nu pare să le tulbure viaţa liniştită din suburbie. Asta până în ziua în care Spencer sărbătoreşte 30 de ani şi gloanţele încep să şuiere în jurul lor. La propriu. În timp ce sunt hăituiţi de trei ucigaşi periculoşi, Jen află cu stupoare că Spencer este, de fapt, un asasin plătit, în slujba guvernului.

Pe locul al patrulea în clasamentul de weekend s-a poziţionat "Povestea jucăriilor 3/ Toy Story 3", cu încasări de 54.187 de lei şi 2.774 de spectatori. "Povestea jucăriilor 3" prezintă noile aventuri ale simpaticelor păpuşi, care, de data aceasta, trebuie să găsească un mod de a se întoarce la stăpânul lor, ce le-a abandonat într-o grădiniţă plină cu copii enervanţi.

Pe poziţia a cincea s-a clasat filmul "Prinţul Persiei: Nisipurile Timpului", cu încasări de 52.248 de lei şi 2.965 de spectatori. Lungmetrajul, în regia lui Mike Newell, este bazat pe un celebru joc video şi poartă spectatorii în antichitate, unde un prinţ persan se aliază cu o prinţesă dintr-un imperiu rival pentru a dejuca planurile unui rege ce vrea să provoace o furtună de nisip în stare să distrugă lumea întreagă. Pentru a câştiga, prinţul trebuie să învingă o serie de fiinţe fantastice, ajutat şi de Pumnalul Timpului, o armă în stare să controleze timpul: să-i încetinească scurgerea sau să-l dea înapoi.

În total, cinematografele româneşti au avut, în weekend, încasări de 749.449 de lei şi 41.491 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici