"Saga Amurg: Lună Nouă" are vineri premiera în cinematografele româneşti

"Saga Amurg: Lună Nouă", filmul care a stabilit un nou record în box office-ul nord-american - 26,3 milioane de dolari în prima seară de proiecţii - are premiera vineri în cinematografele româneşti, prezentând continuarea poveştii de dragoste dintre vampirul Edward Cullen şi muritoarea Bella Swan.

728 afișări
Imaginea articolului "Saga Amurg: Lună Nouă" are vineri premiera în cinematografele româneşti

"Saga Amurg: Lună Nouă" are vineri premiera în cinematografele româneşti (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În "Saga Amurg: Lună Nouă", cel de-al doilea film al celebrei serii, idila dintre un vampir şi o muritoare prinde un nou contur atunci când Bella Swan, interpretată de Kristen Stewart, se adânceşte în secretele lumii supranaturale - din care îşi doreşte atât de mult să facă parte - numai pentru a se regăsi într-un pericol cu mult mai mare decât înainte.

Suspansul şi pasiunea care au transformat "Amurg" într-un adevărat fenomen se continuă cu multe personaje noi, mult mai multă acţiune, secrete străvechi şi mistere adânci în "Saga Amurg: Lună Nouă", ce va avea aşteptata premieră în România vineri. Filmul este oferit de MediaPro Distribution.

Având la bază cea mai bine vândută serie de romane, creată de Stephenie Meyer (şi care continuă să conduca clasamentele editoriale de mai bine de 52 de săptămâni), cu peste 5,5 milioane de exemplare tipărite, "Amurg" este un fenomen al culturii pop, cu fani devotaţi, care aşteaptă cu nerăbdare filmul.

Există peste o sută de site-uri ale fanilor "Saga Amurg", serie care a primit din partea New York Times titlul de Alegerea editorului şi desemnată cea mai bună carte a anului, de către a Publishers Weekly, cea mai bună carte a deceniului, de către Amazon, cea mai bună alegere, de către Teen People.

"Amurg" face parte din Topul celor zece cărţi pentru tineri, conform American Library Association, şi din Topul celor zece cărţi pentru cititori nehotărâţi, fiind tradusă în mai mult de 20 de limbi. În România, cărţile din "Saga Amurg" au apărut la editura Rao.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici