Sally Menke, monteur al filmelor lui Tarantino, a murit

Sally Menke, care a montat toate filmele regizate de Quentin Tarantino, a murit în noaptea de luni spre marţi, în timpul unei plimbări pe dealurile din jurul oraşului Los Angeles, afectat în aceste zile de un puternic val de căldură, a anunţat poliţia locală.

30 afișări
Imaginea articolului Sally Menke, monteur al filmelor lui Tarantino, a murit

Sally Menke, monteur al filmelor lui Tarantino, a murit din cauza căldurii (Imagine: www.tarantino.info)

Sally Menke, nominalizată la Oscar pentru montajul "Pulp Fiction" în 1995 şi, respectiv, "Ticăloşi fără glorie/ Inglourious Basterds" în 2010, a dispărut, luni, după ce s-a separat de grupul de prieteni cu care se plimba în natură.

Corpul ei neînsufleţit a fost descoperit în cursul nopţii de luni spre marţi, după căutări efectuate cu elicopterul, a anunţat poliţia din Los Angeles.

Termometrul a urcat, luni, la Los Angeles, până la 45 de grade Celsius, o temperatură care nu a mai fost înregistrată din 1877.

Sally Menke, în vârstă de 56 de ani, a colaborat cu regizorul Quentin Tarantino la toate filmele acestuia, printre realizările ei notabile numărându-se montajul peliculelor "Profesioniştii crimei/ Reservoir Dogs", "Jackie Brown", cele două filme din seria "Kill Bill" şi "Ticăloşi fără glorie/ Inglourious Basterds".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici