Salma Hayek a alăptat un copil african, în Sierra Leone (Video)

Actriţa Salma Hayek a alăptat un copil african, a cărui mamă nu mai avea lapte, în timpul unei călătorii pe care a făcut-o în Sierra Leone, în septembrie 2008, în calitate de purtător de cuvânt al unei campanii realizate de UNICEF, relatează Fox News.

241 afișări
Imaginea articolului Salma Hayek a alăptat un copil african, în Sierra Leone (Video)

Salma Hayek a alăptat un copil african, în Sierra Leone (Imagine: ABC News)

Actriţa, care vizita femei care aveau bebeluşi, a fost atât de impresionată de situaţia unei mame care nu avea lapte pentru copilul ei, încât l-a alăptat ea.

Salma Hayek, în vârstă de 42 de ani, îşi alăpta pe atunci propria fiică, Valentina.

"Copilul era perfect sănătos, dar mama lui nu mai avea lapte. Îi era foarte foame. Eu o înţărcam pe Valentina, dar tot mai aveam mult lapte, aşa că am alăptat copilul. Să-i fi văzut ochii. Când a simţit hrana, s-a oprit imediat din plâns", a povestit Hayek.

Hayek, care este purtătorul de cuvânt al campaniei Pampers/ UNICEF împotriva tetanosului, a mers în Sierra Leone în septembrie 2008, în cadrul unei acţiuni de vaccinare împotriva bolii, desfăşurată de Procter & Gamble.

Ea a primit un onorariu, a cărui valoare nu a fost dată publicităţii, din partea Procter & Gamble şi a donat o parte din el UNICEF.

Actriţa, nominalizată la Oscar pentru modul în care i-a dat viaţă pe ecran artistei mexicane Frida Kahlo, în producţia "Frida", are o fetiţă în vârstă de 1 an şi cinci luni, numită Valentina, împreună cu afaceristul francez Francois-Henri Pinault.

Citeşte şi:

Salma Hayek vrea să facă un reality show

Salma Hayek sprijină o campanie globală de eliminare a tetanosului

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici