Sam Worthington, starul din "Avatar", favoritul caselor de pariuri pentru a deveni noul James Bond

Sam Worthington, starul din "Avatar", este favoritul caselor de pariuri din Marea Britanie, care îl cotează pe actorul britanic cu prima şansă pentru a deveni noul interpret al celebrului agent secret 007, informează bbc.co.uk.

57 afișări
Imaginea articolului Sam Worthington, starul din "Avatar", favoritul caselor de pariuri pentru a deveni noul James Bond

Sam Worthington, starul din "Avatar", favoritul caselor de pariuri pentru a deveni noul James Bond (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Lansarea celui de-al 23-lea film din seria "James Bond" a fost amânată pe termen nedefinit, din cauza problemelor întâmpinate de procedura de vânzare a studiourilor MGM, ce deţin drepturile asupra acestei francize de succes.

Casa de pariuri William Hill îl creditează pe Sam Worthington, în vârstă de 33 de ani, cu şansa de 5/2 pentru a prelua rolul faimosului spion britanic de la Daniel Craig, despre care se zvoneşte că nu ar dori să interpreteze pentru a treia oară în carieră acest rol.

Următorul pe lista favoriţilor este actorul britanic Christian Bale, care are o cotă de 7/1. Potrivit bbc.co.uk, pe această listă se află însă şi actori americani, precum Will Smith.

Până în prezent, studiourile producătoare au dat însă ca sigură informaţia potrivit căreia Daniel Craig, în vârstă de 42 de ani, va interpreta rolul lui James Bond în următorul film din franciză.

În trecut, pauzele lungi dintre filmele francizei Bond au provocat schimbarea interpretului celebrului agent 007. Astfel, o pauză de şase ani, între 1989 şi 1995, a condus la plecarea galezului Timothy Dalton, respectiv instalarea unui alt actor în rolul lui Bond, irlandezul Pierce Brosnan.

O altă pauză, de patru ani, între 2002 şi 2006, a condus la plecarea lui Brosnan din această franciză şi la venirea lui Daniel Craig.

Următorul film din seria "James Bond", al cărui titlu nu a fost deocamdată ales, trebuia să fie lansat pe marile ecrane în 2011 sau 2012.

Precedentele 22 de filme din seria "James Bond" au generat încasări de 1,6 miliarde de dolari în Statele Unite ale Americii şi Canada, această serie fiind pe locul al treilea în clasamentul celor mai de succes francize cinematografice, potrivit Box Office Mojo.

Cel mai recent film din serie, "007 - Partea lui de consolare/ Quantum of Solace", lansat în 2008, a avut încasări mondiale de 586 de milioane de dolari. Precedentul film din serie, "Casino Royale", lansat în 2006, a generat încasări de 594 de milioane de dolari pe plan mondial şi a marcat debutul lui Daniel Craig în rolul agentului 007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici