Sarah Jessica Parker sprijină o campanie împotriva traficului de persoane

Sarah Jessica Parker şi Gabourey Sidibe şi-au unit forţele pentru a lupta contra traficului de persoane, cele două actriţe americane acceptând să promoveze o campanie iniţiată de procuratura districtului Brooklyn din New York împotriva acestei practici ilegale, informează express.co.uk.

22 afișări
Imaginea articolului Sarah Jessica Parker sprijină o campanie împotriva traficului de persoane

Sarah Jessica Parker sprijină o campanie împotriva traficului de persoane (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cele două actriţe vor reprezenta imaginea oficială a acestei campanii, care are scopul de a creşte gradul de conştientizare privind drama prin care trec femeile vândute ca prostituate.

Sarah Jessica Parker şi Gabourey Sidibe vor apărea pe o serie de postere şi pliante care promovează un serviciu telefonic înfiinţat în Brooklyn (New York) pentru a stopa traficul de persoane, informează revista Hollywood Reporter.

Sarah Jessica Parker este cunoscută pentru rolul din serialul de televiziune de succes "Totul despre sex", dar şi din filmele cu acelaşi titlu şi din lungmetrajul "Smart People".

Gabourey Sidibe a fost nominalizată la premiile Oscar în acest an pentru rolul din filmul "Precious: Based on the Novel «Push» by Sapphire" - cel al unei adolescente afro-americane obeze, care este violată de propriul ei tată, cu care face doi copii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici