Sarkozy îi primeşte personal pe vizitatori, la Palatul Elysee

Preşedintele francez Nicolas Sarkozy a deschis, sâmbătă, publicului larg, porţile de la Palatul Elysee, sediul preşedinţiei, şi uşile biroului său personal, într-o încercare de consolidare a imaginii sale de lider apropiat de popor, relatează Reuters.

1 afișare
Imaginea articolului Sarkozy îi primeşte personal pe vizitatori, la Palatul Elysee

Sarkozy îi primeşte personal pe vizitatori, la Palatul Elysee

Doritor să se diferenţieze de predecesorii săi, Sarkozy i-a întâmpinat personal pe vizitatori la porţile palatului şi a dat mâna cu mulţi dintre aceştia, care aşteptau la coadă încă de dimineaţă, pentru a putea intra în sediul preşedinţiei Republicii.

"Poporul... palatul Elysee îi aparţine şi este normal să fie deschis, inclusiv biroul meu, pentru ca (poporul) să poată vedea unde lucrează şeful statului, cum decurge activitatea, cum arată", a declarat el.

În fiecare an, într-un week-end din septembrie, cetăţenii francezi pot intra liber în clădirile care adăpostesc instituţii de stat, şi unde accesul le este interzis, în mod normal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici