Scandal în Rusia. Ksenia Sobchak, presupusa fină a lui Putin, prezentă la o petrecere a celebrităţilor „Aproape Goale”

  • Mai multe celebrităţi din Rusia îmbrăcate extrem de sumar au fost prezente la o petrecere tematică, scrie Aleph News.
  • Ksenia Sobchak, o socialistă despre care se zvoneşte că ar fi fina lui Putin, a participat la petrecerea din Moscova.
  • Majoritatea celebrităţilor şi-au cerut scuze public, după ce petrecerea „Aproape Goală” a stârnit reacţii acide.
2714 afișări
Imaginea articolului Scandal în Rusia. Ksenia Sobchak, presupusa fină a lui Putin, prezentă la o petrecere a celebrităţilor „Aproape Goale”

Scandal în Rusia. Ksenia Sobchak, presupusa fină a lui Putin, prezentă la o petrecere a celebrităţilor „Aproape Goale”

O mulţime de celebrităţi din Rusia s-au adunat pentru o seară de distracţie cu un dress code special…cu cât mai puţine haine, cu atât mai bine. Petrecerea tematică „Aproape Goală” de la Moscova a iscat rapid reacţii violente într-un moment în care ţara este în război cu Ucraina, iar autorităţile promovează o agendă tot mai conservatoare, scrie CNN.

Petrecerea, găzduită de bloggerul Anastasia Ivleeva în perioada 20-21 decembrie la clubul Mutabor din capitală, a atras critici din partea oficialilor Bisericii Ortodoxe şi a activiştilor pro-război, precum şi a parlamentarilor pro-Kremlin.

O presupusă fină de-a lui Putin, ,,aproape goală” la party

Se zvoneşte că o presupusă fină a preşedintelui Vladimir Putin este una dintre celebrităţile care au zguiduit Rusia conservatoare. Ksenia Sobchak, jurnalistă, socialistă şi cândva candidată la preşedinţie, răspunde acum în faţa acuzaţiilor, după ce s-a dovedit că a participat şi ea la petrecere, „Aproape Goală”,

Petrecerea riscantă deja, cu un preţ pe bilet de 11.000 de dolari, a adunat cercuri de celebrităţi şi influenceri din Rusia cu conditia să poarte cât mai puţine haine pe ei.

Unul dintre participanţi, rapperul Vacio (Nikolay Vasilyev), care a apărut purtând o şosetă pentru a-şi acoperi organele genitale, a fost condamnat la 15 zile de închisoare şi amendat cu 200.000 de ruble (aproximativ 2.200 de dolari), după ce un tribunal de la Moscova a decis că evenimentul a avut ca scop „ propagarea relaţiilor sexuale în grup.”

Reacţia împotriva petrecerii de la Moscova vine în timp ce preşedintele rus Vladimir Putin este din ce în ce mai concentrat pe valorile tradiţionale, militând pentru realegere în martie 2024.

Scuze publice transmise pe fondul reacţiilor acide

Vasilyev se numără printre cei care şi-au cerut scuze publice.

Organizatoarea Ivleeva a spus iniţial că a fost alegerea celor prezenţi să se îmbrace cât mai sumar şi a susţinut că evenimentul a fost o şansă de a-şi prezenta fotografiile făcute în timpul ce era redactor-şef al ediţiei ruse Playboy.

Miercuri, Ivleeva a făcut public un nou videoclip de peste 20 de minute în care şi-a cerut scuze în lacrimi. A transmis, de asemenea că războiul şi crimele au fost întotdeauna prezente undeva în lume, iar asta nu înseamnă că oamenii nu pot să iasă la petreceri.

Un proces care solicită despăgubiri de 1 miliard de ruble (11 milioane de dolari) pentru daune morale a fost intentat marţi împotriva lui Ivleeva pentru organizarea partidului, a informat agenţia de presă de stat RIA Novosti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici