SCANDALUL Bill Cosby - Victimele actorului american, într-o imagine impresionantă - FOTO

Revista New York Magazine a publicat, pe coperta ultimului număr, o imagine impresionantă cu 35 din cele 40 de femei care susţin că au fost agresate sexual de către actorul american Bill Cosby, deşi acesta respinge toate acuzaţiile, informează Business Insider.

3956 afișări
Imaginea articolului SCANDALUL Bill Cosby - Victimele actorului american, într-o imagine impresionantă - FOTO

New York magazine just published a bombshell Bill Cosby cover story collecting accounts from 35 women

Pe parcursul ultimelor 12 luni, 40 de femei l-au acuzat de abuz sexual pe Bill Cosby, în prezent în vârstă de 77 de ani. Cosby a negat toate acuzaţiile de agresiune sexuală care i-au fost aduse, multe dintre ele datând de zeci de ani şi fiind fapte prescrise, atât din punct de vedere penal, cât şi civil.

Totuşi, la începutul acestei luni, au fost făcute publice o serie de documente potrivit cărora Bill Cosby a recunoscut, într-o declaraţie acordată în instanţă, în 2005, că a drogat o femeie pentru a întreţine relaţii sexuale cu ea, însă starul american a precizat că aceasta a fost de acord să ia respectivele sedative.

Declaraţia respectivă a fost făcută de Bill Cosby într-un proces care i-a fost intentat de o femeie, care l-a acuzat de abuz sexual. Cazul a fost însă închis, după ce respectiva femeie şi-a retras acuzaţiile, pentru o sumă a cărei valoare nu a fost făcută publică.

Publicaţia New York Magazine a realizat o imagine cu 35 dintre acuzatoarele lui Crosby şi îl portretizează pe actor, în articolul dedicat scandalului, ca fiind "un predator sexual manipulativ şi fără remuşcări".

"În imaginea de pe copertă, toate cele 35 de femei stau aşezate în linie pe un scaun, iar la final există un scaun liber, dedicat celorlalte femei care vor avea curajul să li se alăture", scrie Business Insider.

Cosby, celebru pentru personajul său supranumit "America's Dad" (Tatăl Americii, n.r.), doctorul Cliff Huxtable din serialul de comedie de succes "Cosby Show", nu a fost niciodată acuzat sau anchetat în mod oficial referitor la vreuna dintre acuzaţiile de abuz. În 2005, actorul a ajuns la o înţelegere într-un proces civil referitor la comportament sexual nepotrivit.

NBC şi Netflix au renunţat la o serie de proiecte cu Bill Cosby după apariţia acuzaţiilor, în luna noiembrie 2014. Turneul de stand-up comedy al actorului, în cadrul căruia mai multe spectacole au fost anulate, a fost, de asemenea, afectat.

Bill Cosby se află în atenţia presei americane de când un alt actor, Hannibal Buress, a spus că starul american este "un violator", în timpul unui spectacol, în octombrie 2014, în Philadelphia, oraşul natal al lui Cosby.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici