SCARA CĂTRE NICĂIERI, obiectivul turistic pentru oamenii cu adevărat curajoşi - FOTO

Un pod inaugurat recent în Austria le dă posibilitatea turiştilor să experimenteze senzaţii inedite la înălţime şi să se bucure de peisajele din Alpi.

29146 afișări
Imaginea articolului SCARA CĂTRE NICĂIERI, obiectivul turistic pentru oamenii cu adevărat curajoşi - FOTO

SCARA CĂTRE NICĂIERI, obiectivul turistic pentru oamenii cu adevărat curajoşi (Imagine: www.derdachstein.at)

Gheţarul Dachstein le oferă turiştilor posibilitatea să admire piesajele montane de pe un pod suspendat la o înălţime de 400 de metri. De asemenea, cei mai curajoşi turişti pot păşi pe "scara către nicăieri", o platformă construită din sticlă pe care aceştia se pot simţi cu adevărat liberi, se arată pe site-ul locaţiei.

Podul suspendat este cel mai înalt din Austria, are o lungime de 100 de metri şi a fost construit în şase luni.

"Toţi vizitatorii Dachstein pot experimenta de acum senzaţia extraordinară de a fi suspendaţi deasupra stâncilor în timp ce admiră Alpii", a declarat directorul tehnic Karl Höflehner, care a supravegheat lucrările.

În ultimii ani, gheţarul Dachstein a devenit una dintre cele mai populare destinaţii turistice din Alpi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici