Scenariul ultimului sezon din serialul "Breaking Bad" a fost furat. Fanii americani sunt îngrijoraţi

Fanii serialului "Breaking Bad" au fost cuprinşi de îngrijorare, marţi, după ce au aflat că scenariul conţinând secretele din ultimul sezon al acestei producţii TV a fost furat din automobilul lui Bryan Cranston, actorul principal al seriei.

304 afișări
Imaginea articolului Scenariul ultimului sezon din serialul "Breaking Bad" a fost furat. Fanii americani sunt îngrijoraţi

Scenariul ultimului sezon din serialul "Breaking Bad" a fost furat. Fanii americani sunt îngrijoraţi

O sacoşă în care se aflau scenariul serialului "Breaking Bad" şi o tabletă electronică a fost furată în decembrie din automobilul actorului Bryan Cranston, în localitatea Sandia Peak din statul american New Mexico, a anunţat poliţia din regiunea Bernalillo.

Un suspect, Xavier Mcafee, în vârstă de 29 de ani, a fost interogat vineri, însă scenariul şi tableta nu au fost regăsite, a anunţat poliţia americană într-un comunicat de presă.

De atunci, fanii serialului se tem să nu apară în mass-media "scurgeri de informaţii" despre acţiunea din ultimul sezon al show-ului. Unul dintre actorii din serial, Charles Baker, care interpretează personajul Skinny Pete, le-a implorat pe persoanele care deţin scenariul să nu îi "trădeze" pe actori dezvăluind intriga din acest ultim sezon, relatează site-ul TMZ.com.

Serialul "Breaking Bad", recompensat de-a lungul anilor cu multe premii importante, prezintă povestea unui profesor de chimie diagnosticat cu un cancer pulmonar în stadiu terminal, care decide să amenajeze un laborator clandestin de metamfetamine pentru a putea să îşi întreţină familia, devenind astfel un personaj important din traficul de droguri.

Cel de-al cincilea sezon al serialului, care va fi şi ultimul, va fi difuzat începând din 15 iulie pe micile ecrane din Statele Unite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici